Arama sonuçları: *

1. flitttermice

7500f ile rtx 3080 ti darboğaz yapar mı? Kaçw psu gerekir.

Arkadaşlar 1440p’de oynayacağım 7600 veya 7500f işlemci değiştiricem ddr5 sisteme geçicem rtx 3080 ti ile darboğaz yaşarmıyım? Ayriyeten 650w corsair cv psu yeter mi ?
  2. flitttermice

Çözüldü✓ Ekran kartım yere düştü.

Arkadaşlar taşınıyorum şuanda arabayın bagajında kutulu şekilde çıkartırken yere düştü kutuyun içi full korunaklu ve paketine sarılı zaten içi tamamen köpük kutuyun köşesi yamulmuş sadece muhtemelen denemem 1,2 günü bulur taşındığım için açtım baktım ekran kartınde herhangi bir hasar yok sizce...
  3. flitttermice

Ekran kartı paketleme nasıl olmalı.

Arkadaşlar ekran kartini icinden cikan gri posetine koydum antisitatik posetmis ismi etrafınada ekran kartı hareket etmesin diye kağıtlar sıkıştırdım top yapıp gönderirken de kendi kutusunun etrafina havlu poşet sarmayı düşünüyorum üstünede kalın plastik poşet koyucam sıkıntı olur mu kargoda.
  4. flitttermice

Rtx 2060 kartimi satamıyorum

Arkadaşlar 4 gundur ilanda kartim mining o.c vb görmedi kutusu var herşeyi var garantisi yok tertemiz kart 4000 liradan koydum ilana şuan 3700 e indirdim en son pazarlıksız hala satılmadı fjyati sizcede uygun değilmi garibime giden insanlar 4 üzerine satiyor benimki satılmadı anlamadim piyasada...
  5. flitttermice

Rx 6700xt MSI gaming x almalimiyim

Arkadaşlar bir sitede uygun bir fiyata rx 6700xt buldum satan kişinin yazdıkları itopyadan alındığı ve garantisinin hâla devam ettiği yazmakta sizce ne gibi testler yaptırmalıyım ayriyeten kargo ile alicam gönderen kişi nasil korumalı. Ayriyeten şuan kullandığım kart rtx 2060 değiştirirken...
  6. flitttermice

Öneri Rx 6700Xt vs rtx 2080 super

Arkadaslar elimde rtx 2060 dual o.c var satip rx 6700xt veya rtx 2080super almayı düşünüyorum ikisinin performansi eşit gibi ikinci el fiyatlari da ayni sayılır hemen hemen hangi karti almaliyim amd kullanmadim desem yeridir 2060'dan öncede gtx 950 kullanmaktaydim ayriyeten islemcim 10400f...
Geri