Arama sonuçları: *

1. uzayalkan

Çözüldü✓ Ekran kartı kullanımı ara ara düşüyor

Arkadaşlar sistemim imza kısmında mevcut, oyunlarda ekran kartı kullanımı %99 sabit kalması gerekirken kalmıyor. Arada 55'lere 70'lere 80'lere düşüyor. FPS çok fazla düşmese de ara ara FPS drop yaratıyor. İşlemcim 4.1 Ghz kadar çıkıyor yer yer darboğaz olacağını sanmıyorum. Sizce sorun nedir ?
  2. uzayalkan

Ekran kartımda sorun olabilir mi ?

Arkadaşlar iyi günler, belki denk gelen olmuştur ben bir konu açmıştım sürücüm çöküyor diye (rx580) onu satıp RTX 2060 aldım ikinci el, şimdi ise gereksiz FPS dropları falan yiyorum oyunlarda eski performansı alamıyorum. Warzone 40 50 fps FH5 FPS dropları yaratıyor. Acaba kartta bir sorun...
  3. uzayalkan

Çözüldü✓ Ekran kartı alıcam kararsız kaldım

Birkaç ilan arasında kaldım ve tavsiye lazım arkadaşlar. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-tuf-geforce-gtx-1660-super-gaming-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-1088921003/detay...
  4. uzayalkan

Ekran dahili grafik sürücüsü ile çalışıyor değiştiremiyorum

Bunu ekran kartına geçirmek istiyorum ama olmuyor, yardımcı olur musunuz çok kasma yapıyor.
  5. uzayalkan

Kartı kırmak üzereyim, sürücü çökmelerinden bıktım!

AMD sürücüsünün sürekli çökmesinden dolayı ne bir oyun zevkim kalıyor ne de bir eğlencem. Artık bilgisayarı açmak dahi istemiyorum kartı kırmak üzereyim, ne yaparsam ne denersem olmuyor. Yardımcı olacak birileri yok mu Allah aşkına ?
  6. uzayalkan

Çözüldü✓ AMD yazılımında GPU hız aşırtma

AMD Adrenalin Edit.'da Hız aşırtma GPU kısmını açmalı mıyım ? yani bir ayar yapmadan hızlanmış olur mu ? Kart OC ama standart ayarlarda her zaman yazılım.
  7. uzayalkan

Stres testi sonuçları

Asus Rog RX580 top oc için stres testi yaparken 1920x1080 8x test 14 fps falan alması normal mi ?
  8. uzayalkan

Çözüldü✓ GTX 1650 ekran kartlı laptopum var, fakat AMD driver kurulu

Arkadaşlar laptopumda GTX 1650 var fakat AMD adrenalin edition falan da kurulu, işlemcisi AMD laptopun o yüzden mi kuruluyor acaba yoksa kaldırmalı mıyım ?
  9. uzayalkan

Çözüldü✓ Rog RX580 mi 1660 OC mi ?

Arkadaşlar malum AMD sürücü çökmeleri yüzünden bıktım, benim ekran kartım Asus Rog RX580 Top oc 8GB, sarı siteden 1660 serilerinden düşünüyorum. GTX 1660 OC mi daha iyi yoksa benim kartım mı ? Bir de 1660ti ile süper arasında çok fark var mı ?
  10. uzayalkan

Yardım Ekran kartı sürücü hatası

Arkadaşlar oyun oynarken kayıt alıyorum fakat sürekli bu hatayı vermeye başladı nasıl düzeltebilirim ? Daha önce wattman hatası alırken DDU ile tamamen silip temiz bi driver kurmuştum fakat şimdi yine aynı şey olduysa cidden sıkıldım bu durumdan. 2 gün önce bi güncelleme geldi ondan sonra olmaya...
Top Bottom