Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

Ekran kartı sıcaklık değerim %82-83

Furmark testinde 10 dakika boyunca durdu 82-83 derecelerde dolaşıyordu kasamın önü kapalı bilgisayar masamın altında duruyor ön tarafta fan yok bu sıcaklık değeri normal midir? ekran kartı modelim evga gtx 1060 6 gb çift fanlı
  2. LokmanBey

GTX 1060 3GB 450WATT PSU YETER Mİ

Bir sorum daha var intel xeon x3440 ve 8gb ram ile darboğaz olur mu?
  3. LokmanBey

Yardım Arkadaşımın ekran kartında sorun var

Arkadaşlar arkadaşımıza MSI gtx 760 OC aldık ama psu yetmediği için yeni psu aldık ama ekran kartından görüntü alamadık satın aldığımız arkadaş ile irtibat kurduk ekran kartında bir sıkıntı olmadığını söyledi iade gerçekleştireceğiz bizim ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi yanlış bir şey yapmış...
  4. LokmanBey

Yardım Ekran kartı görüntü vermiyor

Arkadaşlar ekran kartını bağladık 6 pinli psu kablosunu taktık ekran kartına olmadı 8 pin bağladık yine ekran görüntü vermedi sorun nedir acaba?
  5. LokmanBey

Msı Gtx 760 OC 300watt yeterli olur mu?

Arkadaşlar İdareten kullanacağız görüntü alabilir miyiz zararlı olur mu?
  6. LokmanBey

RX 560 Sıfır Ürün 750 TL?

Selamualeyküm arkadaşlar letgo üzerinden bakmış olduğumuz RX 560 4gb ürün var satıcı 750 gibi cüzi bir miktara satıyor param güvende ile faturalı ürün gönderemiyormuş işin aslını bilen var mı dolandırıcı olabilir mi? (dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz bir bilgisayarcı)
  7. LokmanBey

Ekran kartını değiştirsem sorun olurmu ?

Selamualeyküm arkadaşlar benim kasada nvdia gtx 750 ti var ekran kartını değiştirsem anakart sıkıntı çıkartırmı veyahut işlemci darboğaz yaparmı kasa özellikleri imzada yazıyor
  8. LokmanBey

Ekran Kartıma Overclock Yapmalımıyım ?

Arkadaşlar Nvdia Gtx 750 Ti Ekran Kartıma Overclock Yapmalımıyım ?
Top Bottom