Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Asus Rog 4070 Ti Test sonuçları nasıl sizce ?

1080p ve 2k test sonuçları kasa TT View 51 Dİket montaj PCİ 4.0 Riser kablo ile ekran kartı ile yan kapak arası 4 cm boşluk sizce değerler nasıl
  2. rucukutu

4070 Ti kullanan varsa fikir için soruyorum normal mi CW sesi ?

Yakın zamanda rog 4070 ti oc modelini aldım kasayı yeni toplama imkanım oldu. Fakat müthiş bir CW sesi geliyor .144 e sabitlediğim zaman sorun yok ama açınca vızıldamaya başlıyor. Sizce normal mi bu kadar cw sesi? biliyorum garanti vs bir şey yapmıyor fakat kullanan varsa onlarda da durum böyle mi ?
  3. rucukutu

İnventus zotac 3090 Ti Amp Extreme Holo 22,7 K ?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12776 Enteresan geldi fiyatı
  4. rucukutu

Galiba Nvidia son sürüm Driver sorunlu 526

Rdr 2 yi indirdim. Eski 4xx sürüm driver kullanıyordum hata verdi yeni sürüm yükleyin dedi 526 yı yükledim ondan sonra bütün oyunlarda drop başladı . Lol tft de bile. Hemen DDu ile kaldırdım 515 lere geldim sıkıntı yok
  5. rucukutu

Öneri 10-12k ya satılan ekran kartlarının (3070-3080) fiyatları çok cazip görünüyor?

1-Merhaba şu anda 3600x işlemci ile rog 2070 S kullanıyorum. 2k monitörüm var 144 hz. 2-Dolap uygulamasında 10-12k civarında 3070 hatta 3080 ekran kartları var. Bu fiyatlar normal mi sizce sanki bana ucuz gibi geliyor .Kartların yurtiçi vatan faturalı yeni olanları falan var 2-3 aylık...
  6. rucukutu

Asus ekran kartı garanti süresi hakkında.

Merhaba arkadaşlar Asus ekran kartlarının garanti süresi 3 yıl diye biliyorum fakat satın almış olduğum firmanın sitesinde bütün ekran kartlarının garantisinin 2 yıl olduğu yazıyor? Acaba firma aracılığıyla Asusa göndersem garantiden kartı temizlerler mi?
  7. rucukutu

Yardım Asus Rog 2070 S oc Tek fan (3.Fan) dönmüyor

Merhaba arkadaşlar bugün kasanın yan kapağını açtığımda böyle bir durumla karşılaştım. Sorun ne olabillir. Furmark ta 65 dereceyi kart geçmiyor. Fakat tek fan çalışmıyor. Daha önce yoktu sanıyorum Gpu Tweak 3 yükledim çalışmadı belkide ondan sonra oldu şu anda pc de hiçbir program yok msi...
  8. rucukutu

Öneri Rtx2070s ekran kartı tavsiyesi

Galax RTX2070 Super WTF Work The Frames Edition 8GB 256Bit GDDR6 RTX 2070 Super Ekran Kartı (27ISL6MD49ES) Bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz ? Alınır mı ? Yoksa biraz daha verilip başka kart mı alınır?
  9. rucukutu

Öneri ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING ekran kartı en stabil driveri hangisi ?

Merhaba arkadaşlar şimdi ekran kartımı asus a çevirdim. Stabil olan güncel versiyon acaba asus için hangisi kendi sitesinde Sürüm 19.50.19.19 paylaşmış ama kullanan varmı bu kartı ?
  10. rucukutu

Yurt dışı ekran kartı alınır mı ?

Arkadaşlar bir tanıdıkta asus rog 2070 süper var advantage edition 😂 ama yurtdışı kart Makul fiyatta kart sıfır kontrol amaçlı açmış Sizce alınır mı ? Rx 5700 xt gaming x msi kartı satıp nvidiaya geçmek istiyorum
  11. rucukutu

Öneri rx5700xt yerine 2070 Super alınır mı?

Msi rx 5700 Xt gaming x modeli ekran kartım var üzerine 700 tl civarı bir rakam ekleyerek yine 1 aylık sıfır gibi Asus Rog strix 2070 Super Advanced Edit. kart almak sizce mantıklı mı?
  12. rucukutu

Msi RX 5700 Xt Gaming X yeni bir şey farkettim

Lol de amd radeon ayarlarında esport yada oyun modunu seçince gpu yu %60 kullanıyor ve drop yiyorum özellikle alt tab dan oyuna dönünce Ama standarta alınca %40 kullanıyor 15-20 fps kaybım oluyor ama drop yemiyorum. Sadece bilgi amaçlı
  13. rucukutu

Ekran kartı hatası RX 5700 XT

rx5700 Xt biraz önce WOT oynarken oldu. hergün farklı bir hata almaya başladım :D
  14. rucukutu

Çift monitör Ekran gitme sorunu oyun oynarken

3600x işlemci msi rx5700xt gaming x asus tuf b450 pro gaming corsair Rm850 Gskill Trident neo z 3600 mhz 2x8 ram Donanımım bu şekilde arkadaşlar. Pc ye çift monitör bağlı AOC Q27G2U 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI-D) FreeSync QHD Monitör ve AOC 23" E2357FM Az önce World Of tank oynarken...
Geri