Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Gigabyte Aorus 3090 alınır mı?

Arkadaşlar şu ilanı gördüm 1 aydır 3090 arıyorum genelde Gigabyte sıcak çalışıyor diyorlar ama bu en tepe modellerden bunun hakkında genelde soğutma ile ilgili şikayet yok. Kartı deneyimlemen var mı 2k performansı nasıl olur sizce...
  2. AGUMBA

Rx6900xt toxic sıvı soğutmalı ekran kartı alınır mı

Beyler bu karttan buldum 1 aydır ekran kartı arıyorum kfg tam 2024 sona kadar garantili sadece 2 hafta kullanılıp rafa kaldırılmış artık kart aramaktan çok yoruldum fiyatı 16k ama ben 14 e falan çekmeye çalışacağım ne diyorsunuz alınır mı? Bu arada sistemde r5 5600 kullanıyorum 650w PSU var ama...
  3. AGUMBA

EKRAN KARTI ARIYORUM RX6800-6800XT-6900XT

Arkadaşlar bu kartlardan arıyorum elinde olan varsa yazsın. Mining yapılmamış olsun ve kesinlikle coilwhine olmasın kartta. Kfg durumu da önemli bu şartlara göre elinde kartı olan varsa yazsın lütfen yada sahibinden de ilan bulan varsa da atabilir bana değerli dostlarım sizleri seviyorum
  4. AGUMBA

Rog strix 6700xt 1 yıl garanti devam ediyor alınır mı?

Arkadaşlar bir kart buldum arkadaş çok kullanmamış miningsiz Asus ROG strix Rx 6700xt 1 yıl garanti var kutu ve fatura mevcut 7500 istiyor sizce nasıl? Piyasada baktığımda göre bu temizlikte pek rog strix yok genelde hep garantisiz
  5. AGUMBA

Çözüldü✓ Sapphire nitro+ alınır mı?

Beyler bu kart alınır mı düşüncelerinizi bekliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-buyuk-indirim-sifir-sapphire-nitro-plus-rx-6700-xt-12gb-1121301410/detay
  6. AGUMBA

Gigabyte Rx 6700xt mi Xfx Rx 6700xt mi?

Arkadaşlar şu anki kartımı servise yolladım servisten değişim veya para iadesi kararı çıktı aynı kartı zaten 2 kere 0 ile değiştirdim ilk iki seferde kart sorunlu çıktı şimdi değiştirmek yerine para iadesi almak istiyorum 7000 TL para iadesi yapıyorlar artık iki fanlı modellerde sıkıldım ve çok...
  7. AGUMBA

Asus dual 3060ti vs Gigabyte Rx 6700xt 3 canlı

Arkadaşlar hazır sistem ile 3060 ti ekran kartım gelmişti kartta sorun olduğu için değişime yolladım bana kartın sıfır açılmamış kutusunu yolladılar ama o kartı takıp test ettiğimde o kartta da aynı sorunlar vardı iki kartın da seri numaralarını aldım yani bana bir önceki kartı geri göndermiş...
  8. AGUMBA

Asus rtx 3060ti dual gddr6x oc edition satıyorum

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi 3060ti dual satıyorum 2 aylık ekran kartı garanti, kutu vesaire her şeyi duruyor daha yüksek bir ekran kartına geçmek istiyorum ilgilenenler Dm atabilirler. Kartın sıfır en düşün Akakçe fiyatını aşağıya bırakıyorum.
Top Bottom