Arama sonuçları: *

1. Adibss

3060 12gb Ekran Kartı için bu sıcaklık Nasıl?

Çoğunlukla Oyun Oynarken Max 60 Oluyo Boşta Felan Oldumuda böyle bı sıkıntısı varmı nirmalmi yoksa
  2. Adibss

Ataberk Doğan Ecoobost Sistem Aldım Yazılımı Valorant Açıyormu

Ataberk Doğanım Sistemini Aldım Acaba Valorant Açarmı w11mi Olduğunu Bilmiyorum Yardım Edin
  3. Adibss

Ucuz 6Gb Ekran Kartı Önerisi

Ekran Kartı Önerisi Ve O Ekran Kartı İçin Anakart Ram İşlemci Önerisi
  4. Adibss

elimdeki pc nasıl adam ederim

pc çok kötü oyunlarda vs. atıyo valorant oyanayamıyorum ikinci ele parçaları satışa koydum ve yeni parçalar için sizden yardım istiyeceğim oyunları rahat oynayabileceğim rahat parça önerilerinizi sununuz. bendeki parçalar ı5 3470 amd radeon r7 16gb ram 128 gb ssd 400w power supply uygun fiyatlı...
  5. Adibss

6gb Ekran Kartı Önerisi Ucuz

6gb Ucuz İyi Performans Veren Ekran Kartı Önerisi
  6. Adibss

Rx6600 için uygun işlemci önerisi

Uygun fiyatlı işlemci önerisi
  7. Adibss

rx6600 ekran kartına ekipmanlarım yeterlimi

selam ekran kartı olarak rx6600 alacağım ikinci el şuanki işlemcim intel i5 3470 çok kötü bunun yerine ikinci el ryzen 5 5500 alacağım 16gb ram var 128 gb ssd anakart h61 olurmu
  8. Adibss

2060 ekran kartı oyun performansı nasıldır

selam 2. el ekran kartı olarak 2060 alacağım inş sizce oyun performans olarak felan nasıl
  9. Adibss

4gb Uygun ekran Kartı Önerisi

4gb Uygun Fiyatlı Ekran Kartı lazım Ver Oyunlarda İyi Performans Verin Valo Vs LoL Minecraft Fortnite Fln Oynatsın yeter
  10. Adibss

Ekran Kartı Ve işlemci Önerisi

Selam İşlemcim i5 3470 İğrenç Bir işlemci Ekran Kartımda Öyle AMD Radeon r7 bunları Değiştirmek İstiyorum Fortnite Valorant LoL Csgo Minecraft vs gibi Oyunları Rahat Oynayacak uygun Fiyatlı Ürün önermenizi İstiyorum Ama Uygun Olsun Lütfen
  11. Adibss

3k ve 3,5 k arasında 4 gb oyun ekran kartı önerisi

selam sistemim intel i5 3470 işlemci mevcut ekran kartım amd radeon r7 ve oyunlarda performans alamıyorum valorantta atıyor oynayamıyorum ekram kartıyla kaynaklı bunun için uyumlu ekran kartı önerisi oynayacağım oyunlar csgo valorant lol fortnite vs.
  12. Adibss

Bu PC Adam Etmek İçin Ne Lazım?

Bilgisayarım Çok Kötü Bu Parçalardan Hangileri Değişmeli Ve Bana İsim Verin Ekran Kartı İşlemci Fln Ekran Kartım AMD Radeon r7 işlemci Intel i5 3470 anakart h61
  13. Adibss

1050 Ti Ekran Kartı Oyunlarda Kaç FPS Alır

Arkadaşlar Fortnite Valorant LoL Csgo Minecraft vs. Kaç FPS Alır
  14. Adibss

bütün oyunlardan Atıyor

Ekran Kartındamı Yoksa İşlemcidemi Sorun Bilmiyorum Yardım Edin Oyundan Atıyor AMD Radeon r7 200 Series işlemci Intel i5 3470
  15. Adibss

3500 TL Ekran Kartı Önerisi

İşlemci i5 3470 Anakart h61 Bu Parçalara Uygun 3500tl'lik Ekran Kartı önerisi 4gb olsun Oyun Oynatsın Kasmasın
  16. Adibss

Oyun Açılırken Ekran pixselleşiyor

Ekran Kartımı Yeni Aldım rx470 Asus Bundan Öncede Kötü Bı Ekran Kartım Vardı Ona Rağmen Oyun Vs. açıyordu Ama Bu Açılmıyor Valorant Denedik Olmadı Roblox Denedik Olmadı Ekran Pixelleşip Dönüyor Ve Başlangıça Atıyor İşlemcim i5 3470 Anakart h61 Sizce Sorun Neyden Kaynaklanıyor
Geri