Arama sonuçları: *

1. NikoBellic

GT 630 ile ne oynanır

Bir arkadaş almıs hangi oyunları oynatır fazla bir şey oynatmaz ama gene de bilen söylesin
  2. NikoBellic

RX 580 EKRAN KARTI YÜKE GİRİNCE KAPANIYOR

merhaba elimde rx 580 mining edition dvi çıkışlı model sizce psu mu yetmiyor anlamadım bütün fotoğraflar altta
  3. NikoBellic

Bilgisayar yüke girince görüntü gidiyor

Bilgisayar yüke girince ekran gidiyor Mesela Witcher 3 oyun içinde ekran gidiyor 20 saniye bile oynatmıyor ama Rdr2 'de böyle sorun yok neden böyle Rdr2 sistem gereksinimleri daha yüksek bir oyun değil mi? Sistem Özellikleri şöyle Ryzen 5 2600 ASUS PRİME B450M K II ASUS DUAL RX 580 8 GB O.C XPG...
  4. NikoBellic

Driver kurduğumda şöyle bir sorun alıyorum

Öncelikle herkese merhaba kartıma driver yüklemesi yaptıktan sonra şöyle bir hata alıyorum RX 580 8GB
  5. NikoBellic

RX 6600 vs Arc A750 Hangisi daha iyi

Şu sıralar çok kapışıyorlar ama internetten teslere baktığımda RX 6600 ham yapıyor neredeyse hangisi daha güçlü?
  6. NikoBellic

RX 580'den RX 6600 geçilir mi?

Merhaba ben RX 580 den RX 6600 geçmek istiyorum çünkü ikinci el de bundan daha fp yok rtx 3060 da 5k aradaki fiyat farkına değermi bilemedim açıkçası GTX 1080 ti 4.5k hangisini alayım gönlüm 6600den yana 6600 3.5k falan
  7. NikoBellic

RX 580 fsr 3 destekliyor mu?

Destekliyormu fsr3 GTX 1000 serisi falan destekliyormuş bu hayli hayli destekler bence
  8. NikoBellic

Mining edition kart ile normal arasındaki tek fark görüntü çıkışı mı?

Mining edition kartlar ile normal arasında performans farkı mı var yoksa tek fark görüntü çıkışı mı?
  9. NikoBellic

İçi açılmamış ekran kartı temizlenmeli mi?

İçi açılmamış RX 580 var kirlenmiş temizliğini yapmalımıyım ilerde satmayı düşünüyorum herhangi bir sorun olur mu termal macun olarakta mx4 ile macun yenilemesi yapacağım kart boşta 50 derece normalmi Asus Dual RX 580 8GB
  10. NikoBellic

Günümüzde hala 6 GB VRAM yeterli mi

Rdr2 GoW Uncharted 4 belki last of us part 1 için rtx 2060 almayı düşünüyorum 6 GB VRAM yeterli mi günümüz için şuan kullandığım RX 580'de bile 8GB VRAM var
  11. NikoBellic

1660 ti vs 1070 vs 1070 ti vs 2060 vs

Hangisi alınır halihazırda RX 580 8GB kullanıyorum 6 GB almaktan yana değilim artık VRAM önemli bir fark sizce hangisini tercih etmeliyim
  12. NikoBellic

R5 2600 Max Hangi GPU Takılır?

Max hangi ekran kartı takılabilir sizce
  13. NikoBellic

Rx 580 8 GB driver yüklerken ekran gidip geldi

Rx 580 ekran kartına en son driver yükledim ekran gidip geldi gidip geldi mining edition sürümü neden böyle oldu
  14. NikoBellic

Rx 580 driver kurarken ekran gidip geliyor?

Selamlar rx 580 mining edition ekran kartım var mining yapılmadı 8 GB model ekran kartına driver yükledim yüklendikten hemen sonra ekran gidip geldi gidip geldi sizce ne yapmalıyım
  15. NikoBellic

Mining Edition ekran kartları için özel bios mu gerekiyor

Elimde Asus RX 580 8 GB mining edition var mining yapılmamış 8 pinlik güç yeri var 500 w psu da 6 pin var bazıları 6 pin de de çalışır dediler ancak herhangi bir şey olmuyor bilgisayar çalıştırınca görüntü gelmiyor ekran kartı fanları dönmüyor ne yapmam lazım özel bios mu gerekiyor yoksa 8 pin...
  16. NikoBellic

Ekran kartı 6 pin taktım çalışmadı

Merhaba yeni psu aldım 500 watt RX 580 aldım 8 GB psu yu bilgisayara taktım çalıştı ama ekran kartını takınca görüntü gelmiyor ekran kartı dönmüyor 8 pinlik bir yuvası var ekran kartının benim psu da 6 pin var sizce dönüştürücü alıp 8 pin yapsam çalışırmı
  17. NikoBellic

Rx 590 Pulse mi RX 580 Red Devil mi

İkisinden hangisi alınır birbirlerine yakın fiyatları var hangisini tercih etmek daha mantıklı
  18. NikoBellic

Rx 580 mining edition farkı

Sapphire veya Gigabyte farkı varmı aldığım kart mining edition çıktı Asus dual RX 580 mining edition 8 GB diğer kartlara göre oyun performansı düşük mü?
  19. NikoBellic

Aldığım Rx 580 mining edition çıktı?

İade işlemine girdim fakat çalıştığımdan hiç yetişemedim şubeye süre bitti ancak satıcı 14 gün garanti verdi bu ne demek oluyor
Top Bottom