Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Yardım Kartımdan gelen fan sesi yardım ?

Böyle bir sürtme sesi geliyor kartin sağ fanini durdurunca bu düzeliyor vatan bilgisayarda garantisi mevcut 1 ayı kaldı onları aradım oda sadece fatura sahibinin getirebileceğini söylüyor fatura sahibini zar zor buldum yazdım adam ilgilenmiyor getir gönderelim garantiye dedi ardından yazdım...
  2. K.R.A.T.O.S

Yardım 4060 Ti Rehber yardim edermisiniz

Arkadaşlar ilk defa mvidia geçtim en sonki nvidia kartım gt210 du :D birkaç sorun olcak sizlere 1 dlss 3 özellikle ayarlarda yazar mı ve nasil açarim 2 Nvidia apss çok yabanci geliyor yapmam gereken syarlar ve smd de olduğu gibi alt r basarak oyun kaydi ve diger syarlari sçabileceğim kısayol tu
  3. K.R.A.T.O.S

Çözüldü✓ Furmark testim iyi mi?

Rx 6700xt karti kullaniykrum karti satacağım üst model geçmek istiyorum sizce iyi mi? şahsen ben anormal bir durum göremedim
  4. K.R.A.T.O.S

Öneri XFX RX 6700 XT Speedstar GPU Undervolt UV

herkese selam dostlar dün gece bir konu açmıştım nasıl UV yapılır diye ancak benim ekran kartından kullanan kişiler aktif olmadığından veya bilgisizlikten bir cevap gelmemişti bugün detaylı araştırıp kendime UV yaptım ve sze ayarlarımı paylaşacağım fps de düşüş olabilir ancak ben her oyunu 80fps...
  5. K.R.A.T.O.S

Yardım RX 6700 XT Undervolt yardım

Bu sabah konu açmıştım kartın değerleri tehlikeli olmasada bu sıcakta biraz daha az ısınmasını istiyorum bu karta nasıl uv yaparım adrensline üzerinden öneriniz var mı ?
  6. K.R.A.T.O.S

Yardım Bu sıcakta Ekran kartlarınız yükte kaç derece

Xfx 6700xt kullanıyorum bulunduğum yer çok sıcak days gonede 75 bile gördüm tabi sni grafik artışından sonra fan devri artar ama ani gördüğümü söylüyorum fps limitmedigimde 67 68 derece
  7. K.R.A.T.O.S

Çözüldü✓ Kartımda ciddi problem var

Sabah cyberpunk oynayip ciktim bir sorun yoktu ancak eve geldim kardeşim pc acip oynamak istedi red ediyor ama kasanin içine elini soktu kablolarda bi sorun oldu gibi hissttim pc actim ekran karti driverini calistirmiyor kart aygit yoneticisinde calisiyor gorunuyor ancak microssoft ekran karti...
  8. K.R.A.T.O.S

Çözüldü✓ Amd kartlarda fps sınırlandırma

Ekran kartım rx 6700 xt bazı oyunlarda çok fazla fps pc yi ekstra yoruyor ve ekstra ses çıkarıyor bende fps sınırlandırıyorum ki pc rahat etsin oda baya iş görüoyr ac origins yükledim full ayarlarda 100 fps üstü alıyorum ancak 70 e sabitlemek istiyorum amd programından veya farklı biryerden...
  9. K.R.A.T.O.S

Yardım Acil yardım ekran kartı ile ilgili

Rx 6700xt kartım var yakın zamanda monitör hasar aldı oyunlarda kare bozulmalari grafik bozulmaları falan oluyor video çeksem videoda o kareler gözükürmü kart ile alakalı ise
  10. K.R.A.T.O.S

Yardım Rx 6700xt cw sesi oyunda değilken

Mouse oynatınca geliyor masaüstündeyken mouse döndürdüğde seste artıyor ekran kartını tam oturtamamış olabilirmiyim o sebepten ses artarmı 1735489012 1735489036 Pc biraz bekledi ses azaldı ama hala var
  11. K.R.A.T.O.S

Çözüldü✓ R5 5600x rx 6700xt Cyberpunk Darboğaz

Oyunu 1080p ultraya aldım 55 fps ilerliyor ama kasıyor gibi %77cpu %67gpu kullanım var darboğaz kesinlikle oluyor rtx dusukte 91vb oluyor ancak bu seferde fps düşük 2k denedim ondada 97 kullanımda yada 98 de ancak 55 60 fps yine kasıyor gibi yüksek ayarlar fsr kalitede 120fps göedüm ama bu oyunu...
  12. K.R.A.T.O.S

Ekran kartımı düzelteyim derken çıt etti

Merhabalar yeni pc aldım ve bu ara çok hassasım bu konularda az önce kartım hafif yamuk duruyordu onu düzelteyim derken çok hafif yukarıya baskıladım çıt etti düzelmiş gibi yada öyle gördüm piskolojik olarak sizce bi sorun olurmu gece gece uykum kaçtı testte edemiyorum
Geri