Arama sonuçları: *

1. ADXD2000

ekran kartı görüntü vermiyor onboard veriyor

Sorunum başlıktaki gibi İşlemci amd athlon 2 x2 245 Anakart gigabyte ga m68m s2p
  2. ADXD2000

ekran kartı taksit seçenekleri [faizsiz]

ekran kartını faizsiz taksit imkanı olan güvenilir biryer bir site biliyormusunuz?
  3. ADXD2000

NO VİDEO İNPUT hatası

no videı input hatası alıyorum ekran kartını temizlemek için çıkardım taktığımda bu hatayı aldım nvidia geforge g210 silgiyle sildim fırçayla temizledim sonuç aynı. lütfen yardımda bulunun.
  4. ADXD2000

EKRAN KARTI no video input HATASI!

no video input hatası alıyorum ekrankartı nvidia geforge g210 temizlemek için söktüm ve ekrankartı ramlarine macun sürdüm taktım ve bu hatayı aldım lütfen yardımcı olun!
  5. ADXD2000

ekran kartı kaç wat yiyor

HD7800 modeli?
  6. ADXD2000

SİSTEME UYGUN EKRAN KARTI

max500tl ekran kartı DDR 3 olacak şekilde anakart asus r2.0 işlemci xeon e5430 775pin 4 çekirdek 500w psu 8gb ram max 500 tl ekran kartı önerir misiniz? ?
  7. ADXD2000

EKRANKARTI ÖNERİSİ

Asus r2.0 ddr3 ekrankartı önerebilirmsiniz? power 500w önerilerinizi bekliyorum Bu arada kaç w yediğinide yazarsanız güzel olr
  8. ADXD2000

Yardım EKRANDAKİ ÇIKAN KÜÇÜK NOKTALAR

VİDEO FİLM OYUNLARDA ÇIKAN BU NOKTALARI NASIL GİDEREBİLİRİM? ÇÖZÜM ONERİN DRİVER GÜNCEL FANI TEMİZ ISINMA SORUNU YOK FARKLI BİR TANE TAKINCA SIKINTI YOK ISINMA İLE DEĞİL EKRAN KARTI MODELİ: AMD 7800 2gb BİRAZ ÖNCE AYNI KONUYU PAYLAŞTIM ANCAK CEVAP GELMEDİ ACİL YARDIM LÜTFEN.
  9. ADXD2000

Yardım EKRAN'DA KÜÇÜK KÜÇÜK NOKTALAR ÇIKIYOR

VİDEO FİLM OYUNLARDA ÇIKAN BU NOKTALARI NASIL GİDEREBİLİRİM? ÇÖZÜM ONERİN DRİVER GÜNCEL FANI TEMİZ ISINMA SORUNU YOK FARKLI BİR TANE TAKINCA SIKINTI YOK ISINMA İLE DEĞİL EKRAN KARTI MODELİ: amd 7800 2gb
  10. ADXD2000

g210 8gb ram desteklermi

ekran kartım nvidia geforge g210 8gb ram destekliyormu? destekliyorsa 16 desteklermi?
  11. ADXD2000

Öneri UYUMLU EKRAN KARTI VE ANAKART

işlemci i5 650 ram 8gb ANAKART TAVSİYESİ + EKRAN KARTI TAVSİYESİ BÜTCE ÖNEMLİ DEĞİL EKRAN KARTI 2 GB OLCAK teşekkürler ;);)
  12. ADXD2000

BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ GÜVENİLİRMİ

MERHABA, BEN ALİEXPRESS SİTESİNDEN BU ÜRÜNÜ MERAK ETTİM ACABA GERÇEKMİ BU FİYATA KAZIK YEMEYEYİM SONRA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Top Bottom