Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Ekran kartımın en iyi UV ayarı nedir?

Gigabyte gtx 1650 super tek fanlı modeli kullanıyorum bu benim uv ayarım daha iyisi var mıdır yardım ederseniz sevinirim.
  2. A

Gigabyte Gtx 1650 Super tek fanlı modele UV yaptım değerleri normal mi?

saat hızını çok düşürmek zorunda kaldım ama 80 82 derece olan kart şu an 75 dereceyi geçmiyor rdr 'de.
  3. A

GTX 1650 super için bu sıcaklık ve rpm değerleri normal mi?

İmzamdaki sistem.Ekran kartı tek fan.
  4. A

Ekran Kartının Fanı Boşta %59 1800 rpm dönüyor Var Mıdır Bu Sorunun Çözümü?

Kart: Gigabyte gtx 1650 super 4dg fanlar %59 da çalışıyor acaba bios güncellemesi falan yapsam düzelir mi yardım edebilecek varsa sevinirim. Ek olarak yükte de bu değerleri geçmiyor.
  5. A

Çözüldü✓ Gigabyte 1650 super kartimi garantiye faturasız verebilir miyim?

İtopyadan alındı ve fatura yok sadece garanti belgesiyle versem değişim ya da geri iade yapar mı firma
  6. A

Rtx2060ı ryzen5 2600e taksam darboğaz fazla olur mu?

1080pde drop ya da darboğaz yasar miyim
  7. A

1650 super e undervolt yapılmış mı ?

Elimde tek fan gigabyte gtx 1650s uv gerekir mi
  8. A

Artık Gsynci bütün freesync monitörler destekliyor mu

Acaba her freesync monitorde 75hz olsa bile gsync açabilir miyim liste falan vardi 1 sene önce onu genislettiler mi yani çunku hep 1 sene önceki makaleler karsima çikiyor ve istedigim sorunun cevabini bulamiyorum bana bi yardim edin
  9. A

Tek fanli gigabyte gtx 1650s + r5 2600 aldim performans nasil olur

Daha birlestirmedim 3 5 parca eksik acaba bu ikili rx580i gecebilir mi bilgilendirirseniz iyi olur
  10. A

Rx 580mi gtx1650s mi

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx580-gaming-armor-8g-oc-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1650-super-gaming-x-4gb-gddr6-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html 2 kartinda fiyatlari ayni ama hangisi alinmali benchmarklarda 1650s...
  11. A

2. El rx580 nitro 4gb alınır mı?

950tl ye 2. El rx580 nitro 4gb alınır mı? Satici furmark testinide atacak ama bunun degerleri nasil olmali ona göre karsilastirma yapacagım bana bi yardimci olursaniz sevinirim
Top Bottom