Arama sonuçları: *

1. S

Ekran kartım boşta 26 derece ama fanım %100 çalışıyor

arkadaşlar ekran kartı fanım boşta 26 derece kullanımıda düşük ama %100 de çalışıyor sonra 15-20 dk sonra kendiliğinden düzeliyo sonra tekrar oluyo msı ufterburnerdan fan ayarlamasını yaptım ama hiç değişmiyor bile
  2. S

ekran kartı furmark testi normal mi rtx 3070

arkadaşlar bende rtx 3070 var zotac twin edge oc modeli beyaz furmark testi yaptım ve rdr2 oynarkende god of war daykende bu mart ayında falen 71 derece rdr veya god of wardada en ultrada 68-69 bazen 70 gorüyu furmarktata 71 çıktı düz sabit ekran kartı %100 kullanıyo kendini normal mi 80 den...
  3. S

arkadaşlar ekran kartımın sıcaklığını düşürmek için bunu yapmam ömrünü azaltırmı

arkadaşlar merhana ekran kartıma undervolt yapmcak istedim ama overclock gibi yani hız aşırtma gibi ekran kartınnın ömrünü azaltırmı yani misal bendeki ekran kartı zotac rtx 3070 2 fanlı 10 sene gidecekken 7 seneye düşermi artmasına gerek yok düşer mi düşmez mi
  4. S

Bu bütçeyle bu ekran kartını almam büyük bir saçmalık diyorlar

selamlar yeni bir pc topladım ve 6k ya rtx 3070 zotac white 2 fanlı ekran kartı aldım bazıları bu ekran kartını niye aldın diyolar götürceği max 2 yıl diyolar doğrumu bence 7-8 sene götürür siz ne düşünüyorsunuz
  5. S

Ekran kartımın performansı neden bu kadar düşük

Selamlar kendime yeni bir sistem topladım ve tek ikinci el olarak ekran kartını aldım işlemcim i5 12400f ekran kartı rtx 3070 normalde valo da low ayarlada 1024 de 320-430 fbs veriyo bende ise 190-250 bu normal mi 600 gb boş alanımda var arka planda uygulamada yok yazılım windows 11
  6. S

Asus H610m anakartta TPM veya TPM2 var mıdır?

Selamlar Yeni sistemim için Asus h610m anakart kullandım i5 12400f rtx 3070 16 gb ram 1 tb m.2 sdd windows 11 için tpm özelliği gerekliymiş bu sistem windows 11 kaldırırmı
  7. S

Ekran Kartı fanı sürtmesi

Ekran kartı markam zotac rtx 3070 white sağ fan altındaki ızgaralara sürtüyo ye biraz soldakine göre gevşek ama daha önce açılmadı neden kaynaklanır nasıl çözebilirim ama kendi dönüyo ben biraz taktım şuan 62 derece sabit aslında oyunda ama sürtüyo sesde yok
Geri