Arama sonuçları: *

1. Spawl

Ekran kartı takma problemi

beylerr pin giriş yerinde 14 giriş var 16 tane kablo var iki tanesi boşta kalıyor sorun var mıdır
  2. Spawl

ekran kartımı upgrade etmek istiyorum

beyler sa elimde rx6700xt var ikinci elden satsam kaca gider ve üstüne ne kadar eklesem 3080 3070 3080 ti veya 6800 gibi kartlar alabilirim
  3. Spawl

rx6900xt vs rtx 3080

hangisi daha performanslı ve ikinci elden ekran kartı alınır mı ?
  4. Spawl

700-1100 tl ikinci el ekran kartı önerisi

ikinci el piyasasını bilmiyorum bu fiyatlarra ne gelir rica etsem bide 1060 1070 1080 önerisi yapar mısınız
  5. Spawl

rtx 3060 -3060ti sıfırı kaç TL'ye gider?

arkadaslar bu iki ekran kartının sıfırı kac TL'ye satılır veya max kac TL'ye alınır
  6. Spawl

rx6600 vs rx6700xt aralarındaki fark

beyler kısaca değer mi rx 6700xtye dağlar kadar bi fark var mı
  7. Spawl

rx6600 hangi ekran kartlarından iyidir?

rx6600 alınabilecek bir kart mıdır? rakipleri nelerdir ? 3060la arasında ne kadar fark vardır?
  8. Spawl

rx5500xt ekran kaartı hakkında

arkadaslar kısacası nasıl bir ekran kartıdır fps düzeyleri nedir? ne kadar sürelik bi ekran kartıdır ? suan almak mantıklı mıdır ? alınır mı? gibi sorularım var kafamda lütfen youtubeden bak demeyin deneyime göre cevaplar istiyorum.
  9. Spawl

Rx6500xt hangi kartlardan üstündür?

Beyler selamın aleyküm bütçeye göre rx6500xt ya da rx6600xt alıcağım ama yüksek ihtimalle rx6500xt bu kart hangi kartlardan üstündür mesela 3060 ile arasında ne kadar fark var ? -Ayrıca rx6600 almaya değer bi fark var mı ?
  10. Spawl

Ekran kartımın kasada böyle gözükmesi için ne yapmam lazım?

merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyacağım ve ekran kartı böyle durunca biraz daha güzel oluyormuş gibi ekran kartının kasamda böyle durması için ne yapmam lazım?
  11. Spawl

Hazır sistem alıp ekran kartını satmak mantıklımı?

merhaba arkadaşlar atıyorum gtx 1650 li bir hazır sistem aldık ve bu ekran kartını satıp ileride daha iyisini almak mantıklımı?
  12. Spawl

Ekran Kartı Stokları Yenilendiğinde Fiyatlar Düşer mi?

merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ekran kartlarında stok sıkıntısı var ve çok pahalılar sizce stok geldiğinde ekran kartı fiyatları eski fiyatlarrına geri düşermi? suanda ekran kartlı bir sistem almak yerine idarelik ekran kartı alıp stoklar düzeldiğinde almak mantıklı bir hareketmi ? yada direk...
  13. Spawl

rtx 2080mi rtx3060mı

rtx 2080 mi almalıyım yoksa rtx 3060 mı hangisi daha iyi olur
  14. Spawl

rtx 2060 vs rtx 3060

merhaba arkadaşlar rtxli sistem alcam aklımda ekran kartı olarak rtx 2060 var sizce bin tl daha fazla verip rtx 3060 alınır mı? değermi aralarındaki farklar neler
  15. Spawl

Asus ve Gigabyte arasındaki farklar nedir

arkadaşlar asus tuf gtx 1660 super ile gigabyte 1660 superin arasındaki fark nedir
  16. Spawl

asus tuf gtx 1660 super nekadar ısınır?

arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum ve bazı arkadaşlar ısınır dedi normallere görre nekadar ısınır şimdiden teşekkürler
  17. Spawl

asus tuf 1660 super nasıldır

arkadaşlar bu soruyu bir arkadaşım bu modeller kötü demişti ondan soruyorum yardımcı olacağınız için teşekkürler
  18. Spawl

RX 580 ALINIR MI?

RX580 8GB FİYATINDAN DOLAYI İYİ GİBİ AMA ISINMA SORUNU OLDUĞUNU BİLİYORUM BUNUN YERİNE ÇÖZÜM VEYA ŞU EKRAN KARTI DAHA İYİ OLUR DERSENİZ SEVİNİRİM
Top Bottom