Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

ETH Kazmak için en düşük ekran kartı?

tek ekran kartı ile en düşük ne olması gerekir güncel serilerden?
  2. snowfoxstache

RX 600 Serisi Hakkında

herhangi bir bilgimiz var mıdır?
  3. snowfoxstache

Ekran Kartları Nasıl Geliştiriliyor?

İşlemci'nin nasıl geliştirildiği az çok belli frekans ve çekirdek sayısı artıyor genelde, peki ekran kartı nasıl geliştiriliyor?
  4. snowfoxstache

Yeni Radeon GPU

bir ara 5300xt adlı bir gpu çıkacaktı ne oldu ona?
  5. snowfoxstache

Nvidia 2060 Güncelleme

Laptopuma son driverı kurunca csde anlık 2-3 saniyelik takılamalar ve discordda ses kesilmeleri olmaya başladı eski sürücüyü kursam düzelir mi?
  6. snowfoxstache

2060 Laptop Msi Afterburner İle Overclock

Afterburner ile laptopuma overcllock yapmak istiyorum ancak bu konuda hiçbir şey bilmiyorum ve overclock tam olarak bilgisayarda ne yapıyor? Overclock uzun vadede ekran kartına zararlı mı ve düzgün overclock nasıl yaparım yardımcı olur musunuz?
  7. snowfoxstache

CS:GO Black Bar Kaldırma

RTX 2060-lı bir laptop aldım intel driverını kurmadan streched yapabilir miyin?
  8. snowfoxstache

1650 Tİ Mobil ve 1650 Refresh

Bu ekran kartlarının çok az benchmarkları var refresh normal 1650ye göre 2-3 fps fazla veriyor ancak Tİ modelini kestiremiyorum sizce nasıl bir performans vericektir refresh veya normal 1650 ye göre?
  9. snowfoxstache

GTX 1060 VS GTX1660Tİ

Bu ikisinin baya farklı ekran kartları olduğunu biliyorum ancak iki üst düzey sistemi düşününce 1060 i7 9750 ile yüksek grafikli oyunlarda 50 fps in altına düşer mi veya bir sorun yaratır mı?
Top Bottom