Arama sonuçları: *

1. talhabkr

RTX 4050 ile RTX 4060 Mobile arasındaki fark

Asus Tuf R7 7445HS RTX 4050 HP Victus 16 S0014NT RTX 4060 R7 7840 Bu iki cihaz arasından hangisi alınır. Birinde hall sensör sorunu diğerinde ise anakart güç problemi var ve bu problemi ben yaşadım değişim cihazı olarak yukarıdaki Asus Tuf cihazı gönderdiler ve anakart güç hattı kısmı arızalı...
  2. talhabkr

MFG, DLSS gibi teklonojiler gerçekten işe yarar mı?

RTX 4050 laptopa sahibim ve cihazımın 4060 veya 5050 asus laptopla değişimi yapılacak RTX 4050 ile dlss ve frame generation teklonojilerinde pek haz alamadım fpsimi arttırsa bile oyunda kasma hissiyatı vardı ayrıca oynayış sırasında grafikler bozuluyordu ghostingler oluyordu 5xxx seriside böyle...
  3. talhabkr

RTX 4050 140 watt laptop gpu furmark testi normal mi

Furmarkta sounçal bu şekilde ve nvidianın programında 139 watta kadar çıktığını görüyorum adanada yaşıyorum sıcaklık normal mi
  4. talhabkr

2.el 3000tl ekran kartı önerisi

i3 10100f 16gb ramli sistem toplamayı düşünüyorum sıfır olarak rx 6500xt alabilirim ama ikinci el daha kaliteli bi ekran kartı almak istiyorum bütçem en fazla 3500 olabilir önerilerinizi bekliyorum istanbuldayım
  5. talhabkr

Ekran kartım yanmış mı?

3 yıldır çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım fan temizliği için söktüm termal macunu temizleyebildiğim kadar temizlemeye çalıştım ama zor çıkıyor çokta bastırmak istemdedim ekran kartım bu şekilde. Nvidia Geforce 610M 2GB
  6. talhabkr

Biostan Harici Ekran Kartını Aktifleştirme

amcamdan yeni bilgisayar aldım ama harici ekran kartı yok hd 3000 var amcam biostan kapatmış olabilirim dedi ama biostan nasıl ekran kartını aktif yapacağım 1602006777 Yardimci olacak yokmu ya
  7. talhabkr

Laptopa Harici Ekran Kartı Takma

Laptopum İyice Düştü PC Fiyatları Tavan Yaptı Bende Pc Almayıp Elimdeki Laptopu Değerlendireceğim Youtube'da İzlediğim Videoda Adam İnternet Portuna Aparatı Takıyordu Aparata Ekran Kartını Bağlayıp Çalıştırıyodu Bu Mümkünmü Her Laptopa Olurmu
  8. talhabkr

Nvidia Geforce GT610M Laptopum Görmüyor

Drivar Pack İNdirdim En Son Oda İşe Yaramadı Son Çarem Size Danışmak Asus K53SD Modelinde Bir Laptopum Var 2GB Ekran Kartı Olması Gerekiyor Ama Yok Ne Aygıt Yöneticisinde Görünüyor Ne Yüklediğim Programlarda Ne Yapabilirim Yanma İhtimali Olacağını Sanmıyorum Bu laptop 5 Yıldır Var Ve Sadece...
  9. talhabkr

DDU Kullanımı

Ekran Kartım Aygıt Yöneticisinde görünmüyor Hiçbirşey Yapmadım Google'da Gezinirken Birden Ekran Karardı Aldırış Etmedim Ama Taki Csgo Ya Girene Kadar Çok Kasıyordu Fraps İndirip FPS Ölçmek İstedim 20 Civarında Geziyordu Aygıt Yöneticisine Baktığımda Ekran Kartı Yerine İntel HD 3000 Vardı 2 3...
  10. talhabkr

Nividia ''Bu Grafik Sürücüsü Uyumlu Donanımı Bulamadı'' Hatası

En az 3 Yıldır Aynı Laptopu Kullanıyorum Ve İlk Defa Bir Sorun Yaşadım Yine Bu Formda Gezerken Birden Laptop Mavi Ekran Verip Reset Attı Heralde Windows 10 Kurulumundan Sonra Olabilir Diye Aldırış Etmedim Ama Taki Pubg Lite'a Kadar Birden Bire Çok Feci FPS Düşüklüğü Yaşadım Neden Olduğunu...
  11. talhabkr

Inno 3D alınır mı?

Inno 3d almalimiyim https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChcSEwij9JHbnZXpAhWNqJoKHW1pDE8YABAiGgJsbQ&sig=AOD64_2a_SM6u5wQm4UVqEeIuQSfGWqHog&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjy643bnZXpAhWxl4sKHZhqD2YQwzwIqgE&adurl=
  12. talhabkr

Rx 580 VS GTX 1080

Hangisi Ve Neden Hangisi F/P
Geri