Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Inno3D 1650super Kullanan Birisine İhtiyacım var.

Selamlar, Başlıkta gördüğünüz gibi bir arkadaşın bana yardımcı olmasını isteyeceğim kullanan varsa yardımcı olursa çok minnettar olacağım şimdiden teşekkürler. Kullananları da etiketleyebilirsiniz bildiğiniz varsa. (Bazı testlere ihtiyacım var.)
  2. Banxtre

Ekran Kartı Stokları Neden Yok?İkinci El Fiyatlar Neden Bu kadar Pahalı?Fotoğraflar ile Cevabı

Selamlar Çok değerli Donanım Arşiv forum üyeleri Bugün sizi çok uzun açıklamalar ile yormayacağım sadece fotoğraflar bırakacağım konu altına tartışabiliriz...
  3. Banxtre

1100tl Msi ventus 1650 22 ay garantili alınır mı ?

Sizin yorumlarınızı alayım şuanki kartım rx 480 8gb performansı baya yüksek 1650 ye göre fakat kartımın ısınma sorunu var değiştirmem gerekiyor yorumlarınızı bekliyorum
  4. Banxtre

Nostalji Ekran Kartı Sevenlere Belgesel Tadında Bir video

Giriş seviye ingilizce ile de anlaşılabiliyor vaktiniz varsa izlemenizi öneririm
  5. Banxtre

i5 6500 + 1070 8 gb darboğaz yapar mı ?

Soru başlıkta
  6. Banxtre

Yardım Ekran Kartı Fan hızı ayarlanmıyor

Ekran kartı fanlarımdan biri kırılmıştı daha önceden bu fanlardan kırık olan yerine başka bir fan taktırdım bugün eve geldim msi after burnerdan yapıyorum olmuyor fan hızını arttıramıyorum yüzde 40 da aynı yüzde 100 de aynı nasıl düzeltebilirim bu durumu şuan sabit 1300 rpmlerde takılıyor...
  7. Banxtre

XFX 5500XT Alınır Mı ?

İşlemcim halihazırda intel i 5 6500 evet 1650 süper önereceğiniz biliyorum lakin elimde cash nakit şuan o kadar yok bugün de indirime girecek xfx 5500xt 4 gb sizce alayım mı ?
  8. Banxtre

1350 tl ye 20 ay garantili rx 580 ?

MSİ armor modeli sizce alınır mı 2. el işlemcim intel 6500
  9. Banxtre

uv yapmam gerekiyor yardım lazım

Ekran kartım fanı 1 tanesi eksik parçam gelene kadar kullanmak için uv yapacağım yardımcı olursanız sevinirim yoksa çok ısınıyor kart asus rx 480 8 gb hangi programla ve nasıl ayar vereceğimi söylerseniz sevinirim
  10. Banxtre

İ5 6500 için ekran kartı önerisi

2. yedek sistemim için Darboğaz yapmayacak tam performans ile çalışabilecek ekran kartı arıyorum kafamda 1660 serisi var sizin önerileriniz nelerdir pek bilgi sahibi değilim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  11. Banxtre

RX 480 Radeon ReLive açılmıyor

Herkese selamlar dostlar daha önce alt+r basarak açtığım radeon relive oyun içinde açılırken şuan açılmıyor masaüstünden sağ tık yapıp girdiğimde ise açılıyor ama kayıt almaya çalıştığımda ise görüntüyü almıyor bu sorunu nasıl çözebilirim iyi akşamlar
Top Bottom