Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Ekran kartı devrelerinden üçü çıktı

Asus 1050ti ekran kartının devrelerinden üçü kırıldı ama hala çalışıyor ve görüntü veriyor. Bu şekilde kullansam sıkıntı çıkarır mı?
  2. M

1050TI Düşük GPU kullanımı

Merhabalar, bugün sizlere ready or not ta yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Ready or not a girdiğimde fps genel olarak düşük oluyor ve ekran kartı kullanımı da %30 sularında geziyor. cpu kullanımı %50 civarı. fakat arada ekran kartı kullanımı artıoyr ve ps de artıyor bunun neye bağlı olduğunu...
  3. M

Çözüldü✓ Asus 1050ti tek fanlı ısı değerleri normal midir?

İyi forumlar herkese, Elimdeki 1050ti pubg orta-düşükte kullanıyorum 76-78 derece oluyor arada 80e falan çıkıyor bu değerler nasıldır, normalmidir? İşlemcim FX8300 darboğaz yaptırmamaya çalışıyorum kule tipi işlemci soğutucusu kullanıyorum işlemci en fazla 57 derece oluyor. Sıcaklıkları...
  4. M

Çözüldü✓ GTX 1050ti güç kablosu olmadan çalışır mı?

Arkadaşlar merhabalar öncelikle, dün kasamın parçalarını çıkarıp temizledim, ama ekran kartını (1050ti) güç kablosunu göremedim ve takmadım. O şekilde kullandım bir sıkıntı çıkmadı.Sizce ilerde sıkıntı olur mu, takmam gerekiyor mu? Bilgisayarlar hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmayın.
Top Bottom