Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Yardım FAN %100 DÖNÜNCE COİL WHİNE BENZERİ SES?

Hocalarım asus 4060 kartımda sadece sol fan %100 dönünce coil whine sesinin aynısını çıkarmakta sadece sağ fanıda %100de dönderince aynı durum yaşanmakta her iki fan %100 dönüncede aynısı olmaktadır bunun nedeni nedir? videoda fan sesi çok çıkmakta sesi fullemeniz lazım cızırtı sesi için...
  2. ardaakahs

Asus 4060 Coil Whine Sorunu ve Garanti Koşulları

Merhaba elimde bir Asus 4060 var bu kartta Coil whine sorunu var 3 yılda garantisi var mesela 1 yıl sonra bu yüzden kendi servisine göndersem yeni kart verirlermi? Birde bu kart hazır sistem pckolikten aldım örneğin işlemci bozuldu yada kasa açılmıyor pckolige göndersem şunu derlermi: bizim...
  3. ardaakahs

Sizce garantiye girermi?

elimde 4060 evo var 1 haftalık çok takmam aslında tasarımdaki kusurları ama bu nedense aşırı gözüme batıyor 8pin girişinin plastiğinde küçük bir delik var yani tasarım kusuru bu acaba garantiye göndersem yeni kart verirlermi merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum.
  4. ardaakahs

Yardım Çift fiziksel bios çalışmıyor?

Asus dual 4060 evo kartım var asusun kendi sayfasındada bu kart için şu açıklama mevcut: Çift BIOS Akıllı seçim Düşük çekirdek sıcaklığına mı yoksa düşük gürültü seviyesine mi öncelik verirsiniz? Performans modu, kartların her an serin kalması için fanların dönmesini sağlar. Sessiz mod ise aynı...
  5. ardaakahs

PCI-E kablosu taktığım taraf farkedermi?

Resimdeki kablo 8x2 pin bu kablonun 2 tarafı var hangisini taktığım farkedermi sorun çıkarırmı?
  6. ardaakahs

Ekran Kartı Fanı Zarar Görmüşmüdür

Merhaba ekran kartının fanına neredeyse 10 saniye kabloya çarptı o sırada traktör gibi ses çıkarda kabloda hafif bir soyulma var bu fana zarar vermiş olabilirmi?
  7. ardaakahs

Bu terimler ne anlama gelmekte?

userbenchmark üzerinden ekran kartı karşılaştırmalarına bakarken resimdeki gibi en altta bu terimler mevcut acaba anlamları nedir? Amd kartlarda bunlar nvidaya göre yüksek olduğunu gördüm aydınlatırsanız sevinirim. Sağ taraftaki rx6600 sol taraftaki 4060
  8. ardaakahs

Asus dual 4060 Evo oc kullanan varmı?

Sorum başlıktaki gibi kullanan varsa birkaç soru soracağım.
  9. ardaakahs

Yardım Aralarındaki fark tam olarak nedir?

Aldığım sistemde Asus dual 4060 Evo oc bulunmakta ama baktığım testlerde dual 4060 oc oluyor sadece bu "Evo" tam olarak nedir Soğutması dahamı iyi? tasarımlarıda farklı Evo daha mat gibi.
  10. ardaakahs

Öneri Windforce 4060 fan ayarı yapılırsa sorun çıkartır mı?

Fan çalışmıyorken diğer modellere göre 10 12 derece daha yüksek ısıya sahip acaba örneğin afterburner üzerinden sıcaklık 50 derece olunca fanı %40 hızda çalıştır 60 olunca %50de çalıştır gibi ayarlar yaparsam ısı nedenli sorun yaşar mıyım kullanan arkadaşlar varmı? Ve ömrü azalır mı.
  11. ardaakahs

COLORFUL RTX 4060 8GB VS Gainward RTX 4060 Python II

aralarında 400 tl fark var hangisi daha iyidir.
  12. ardaakahs

Yeston RTX 4070 Ti SAKURA Sugar nasıldır?

Arkadaşım şuanda japonyada bu ekran kartını satın almak istiyormuş nasıl bir karttır bilginiz varmı?
  13. ardaakahs

Çözüldü✓ RTX 4060 8GB Gerçekten Kötü mü?

Sorum başlıktaki gibi biraz araştırdım baktım falan nedense 8gb diye kimse önermemiş rakibi bir karta bakınca oda 8 veya zorlarsak 12 (HAZIR SİSTEM İÇERİSİNDE) kısacası almak hatamı olur 3 yıl kadar götürürmü?
  14. ardaakahs

rx6600 oyunlarda pixel görüntü sorunu

Resimdeki gibi aşırı kötü görüntüler veriyor oyun ayarları en yüksekte bir türlü çözüm bulamadım ne yapmam gerekiyor
  15. ardaakahs

Yardım Oyun oynarken bir anda oyun kapanıyor ve arka plan değişiyor

Merhaba bu hafta bu sorunu 2 defa yaşadım oyun oynarken birden oyun çöküyor arkaplan resmi windowsun kendi resmine dönüyor windows cubuguna sağ tık yapınca ise windows cubugu titriyor discorda girince sesliye giremıyorum programları açamıyorum 2 ekranda anlık kararıyor vb sorunlar oluşuyor bunun...
  16. ardaakahs

Çözüldü✓ Bu sorunun nedeni nedir?

Merhaba bu hafta bu sorunu 2 defa yaşadım oyun oynarken birden oyun çöküyor arkaplan resmi windowsun kendi resmine dönüyor windows cubuguna sağ tık yapınca ise windows cubugu titriyor discorda girince sesliye giremıyorum programları açamıyorum 2 ekranda anlık kararıyor vb sorunlar oluşuyor bunun...
  17. ardaakahs

rx6600 desteklenmeyen özellik?

amd smartacces video ve amd smartacces memory özelliğini açamıyorum nedeni nedir desteklenmeyen özellik yazıyor?
  18. ardaakahs

7600xt ve ryzen5 5500 darboğaz yaparmı?

soru başlıktaki gibidir şuankı kartım 6600 xt
  19. ardaakahs

MHz artınca ekran kartındaki tık sesi

memory mhz değeri değiştikce ekran kartından tık tık sesi geliyor coil whine sanıyorum fakat gpu mhz ise birden 0 dan 1500e filan cıkıp geri 0 oluyor bu boştaykende oluyor oyun içindeykende bir sorun yaratırmı?
  20. ardaakahs

Arka plakadaki leke nedir

Arkadaşlar resimdeki işareti dairenin içine bakarsanız leke bulunuyor o tam olarak nedir oksitlenme mi?
Top Bottom