Arama sonuçları: *

1. casrow

Yardım Ekran kartı sıcaklığı fan devri

Merhabalar arkadaşlar ekran kartı fan RPM 2400lere kadar çıkıyor. Tabii bu metro Exodus exhanted versiyonunda ful ultra ayarlar 1920x1080p 240 hz monitörde böyle olması normal midir? Ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt 1708245896 @MrCodeX @HacıSOFU
  2. casrow

Yardım Ekran kartı üzerindeki P ve Q modlar ne işe yarıyor ?

merhabalar arkadaşlar ekran kartım asus tuf gaming rx 6700 xt. ekran kartı üzerinde bios sw tuşu var p ve q bu modlar ne işe yarıyor. genelde oyun oynuyorum. hangi modda kalmalı Q da mı P de mi yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum. @HacıSOFU @MrCodeX @$ilent...
  3. casrow

Yardım Asus TUF GAMİNG ekran kartı rgb lerini hangi programla kontrol edebiliriz ?

arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim sorunuma yardımcı olabilir misiniz ? ekran kartım asus tuf gaming rx 6700 xt ekran kartı üzerindeki ledi kontrol etmek istiyorum. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 1704125520 @HacıSOFU @MrCodeX
  4. casrow

Yardım 🔥 Furmark testi nasıl sizce?

Arkadaşlar ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt Furmark testi sizce nasıldır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minnig kart değildir. 😊🙏 4 ay garantisi devam ediyor. 1704045500 @HacıSOFU @MrCodeX
  5. casrow

Yardım Asus yetkili servis?

Merhabalar arkadaşlar ekran kartım Asus TUF Gaming rx 6700 xt termal macun bakımları ve toz temizliği için Asus servisine gönderebilir miyim? Eğer gönderiliyorsa servisi kim bunun nasıl iletişime gecebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  6. casrow

Yardım RX 6700 xt için sistem tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar kardeşime sistem diziyoruz. Ddr5 sistem bu karta dizilir mı? Eğer oluyorsa anakart işlemci ve sıvı soğutucu PSU 32 GB ram vs sdd tavsiyesi istiyorum. Kasa modeli henüz belli değil. Bütçe belirtmedim. Sisteme göre bütçe ayarlanacak uçuk kaçık şeyler olmasın lütfen 🙏😊...
  7. casrow

Yardım HDMI mi Displayport mu?

Arkadaşlar ekran kartım powercoolor red devil rx 6700xt Monitör ViewSonic resimde görürsünüz. 144 hz 1920x1080p Genelde hikayeli oyunlar be pubg oynuyorum. Aklıma takılan soru şu HDMI mi Displayport mu kullanayım. 1703257664 @Kürşat Kütükçü @HacıSOFU @$ilent @MuratTheFounderOfGariban
  8. casrow

Yardım 🔥Red Devil furmark testi normal mi?🤔

Merhabalar arkadaşlar kartın bakımları yapıldı. Ekran kartı Powercoolor Red Devil RX 6700xt Monitör 144 hz 1080p 24 inç Kartta coil whine yoktur. Oyun testinde de coil whine çıkmadı bu beni çok mutlu etti 😊🙏 Kasa cam kapağı kapalı şekilde kasa fanları normal modda test edildi. ekran kartının...
  9. casrow

Yardım 3060ti mi 4060 mı 6700xt mi hangisini alayım?

Selamün aleyküm arkadaşlar bu 3 ekran kartından ileriye dönüş hangisi alınmalı? Çok anlamıyorum bu işlerden ama yayıncılar her yerde bas bas bagieiyielae 8 GB vram yetmez artık. 3 haftadır ekran kartı arayışına girdim karar veremiyorum. ALLAH aşkına bana yardımcı olun bu 3 ekran kartından...
  10. casrow

Yardım Almanya'dan hediye ekran kartı

Merhabalar arkadaşlar Almayanda arkadaşım yaşıyor. Bana ekran kartı alacak. Kargo ile göndermek istiyor. Şimdi bilenler yazarsa sevinirim. Kargo ile gönderim yaparsan ücret ne zaman çıkar? Gümrük vergisi olur mu olursa ne kadar olur ? Ne gibi sıkıntılar olur yardımcı olursanız sevinirim...
  11. casrow

Yardım Amazon Japonya'dan hâlâ ekran kartı alınıyor mu?

Merhabalar arkadaşlar hala Amazon Japonya'dan ekran kartı alınıyor mu?
  12. casrow

Yardım 1080p ekran kartı ne alayım?

Arkadaşlar aylardır araştırma yapıyorum. Bir türlü karar kilamadım. Cok olumsuz yorumlarda duydum olumlu da ama genel olarak olumsuz yorumlar alıyorum. Şimdi ben ekran kartı alicam sistemimi 1080pye göre yavaş yavaş ucuzdan topladım. Ekran kartım eksik. Daha önce rx 6600xt aldım ikinci el ısınma...
  13. casrow

Çözüldü✓ Rtx 4060 mı 3060ti mi alınır?

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir soru var. Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim 🙏😊 Rtx 4060 mı iyidir 3060ti mi
  14. casrow

Yardım 3060ti için 600 waat PSU yeterli midir?

Merhabalar arkadaşlar ekran kartı olarak Asus tuf Gaming rtx 3060ti alicam. Elimde hig power 600 watt +85 Bronze PSU yeterli gelir mi?
  15. casrow

Yardım Coil whinesiz ekran kartı var mı?

Coil whinesiz ekran kartı var mıdır?
  16. casrow

Yardım Hangi model rx6700xt alayım?

Merhabalar arkadaşlar acilen yardımlarınız gerek Benim PSU hig power 600 wat +85 Bronze plus İki tane marka arasında kaldım. Hangi ekran kartını alayım. Sapphire nitro+ rx 6700 xt mi Powercoolor Red Devil RX 6700 xt mi Bu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz? 1700908408 Bekliyorum...
  17. casrow

Yardım 600w rx 6700 xt besler mi?

Merhabalar arkadaşlar powercoolor Red Devil RX 6700 xt ekran kartını 600 watt +85 Bronze git power PSU besler mi
  18. casrow

Yardım Bu sisteme hangi ekran kartı gider?

Merhabalar arkadaşlar aşağı yer alan sistem özelliklerime göre sadece ve sadece NVİDİA OLACAK SEKİLDE EKRAN KARTI TAVSİYESİ İSTİYORUM. SOGUTMADA BAŞARILI SES KONUSUNDA RAHATSIZ EDİCİ OLMAYAN COİL WHİNE SORUNU YARATMAYACAK SEKİLDE EKRAN KARTI TAVSİYESİ İSTİYORUM. sistem özelliklerim şunlar...
  19. casrow

Yardım Rtx 3060ti hangi model alınmalı?

merhabalar arkadaşlar ekran kartı almak istiyorum. Marka olarak rtx 3060ti kafama yattı ama hangi model alınmalı bilmiyorum. Ekran kartındaki kriterler şu olmalı. Kesinlikle coil whine yapmayacak. Ekran kartı fan sesi rahatsız etmeyecek. Isınma problemi olmayacak sisteminle uyumlu dar boğaz...
  20. casrow

Yardım Ekran kartı için Termal Macun Önerisi

merhaba arkadaşlar ekran kartıma daha önce mx4 termal macun sürdüm 3 kere değitim. ne kalın sürdüm ne ince sürdüm. Sıcaklık değerlerinde bir değişiklik olmadı. ekran kartım rx 6600 xt mx4 harici daha iyi bir termal macun önerirseniz çok sevinirim. bütçe önemli değil
Geri