Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Ekran kartı ilanım nasıl?

dostlar selam kendi kartım pahalı diyen arkadaşlar için sadece elden teslim yapacağım ve ürünüm tertemiz gerçekten tr de ve izmirde ki fiyatlandırmalara baktım bu fiyata karar verdim model farkı ve tüm kutu içeriği tam olduğunu da düşünürsek bana okey geldi...
  2. ynsemreuzun

Ryzen 5600 için ekran kartı seçimi

Dostlar selam ikinci el ekran kartı alacağım nvidia olacak malesef amd kullanmayacağım bütçe 8k 9k maksimum aklımdaki modeller 3060ti veya 3070 sistemim imzamda mevcut psu değişecek elimde zalman 600w kaliteli bir model var ona geçeceğim iki ekran kartı içinde yeterli olacaktır benim aklımdaki...
  3. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Ekran kartı düşük güç tüketimi

dostları pc ye format attıktan sonra ekran kartı az güç çekiyor ve bazen afterburner dan baktığımda curve yazıyor core clockta 100w çekmesi gerekirken 55w çekiyor furmark testinide paylaşcağım sol üsste yazan gpu z değerlerini vs bilen biri var mı normal mi @jombo @shankar1 @K1dot @Mehmet Yılmaz
  4. ynsemreuzun

Ekran kartı düşük watt çekiyor

dostlar az önce de bir konu açmıştım şimdi sorunu bulduk sağ olsun arkadaşın biri sayesinde şimdi bunu düzeltmem lazım 1650 super var normalde 100 110w çekiyordu nolduysa 50 60w çekiyor incelemek isteyenlerde konu bu yardımcı olursanız sevinirim watt kullanım değeri düşük sorun bu...
  5. ynsemreuzun

Yeni ekran kartı aldım

selamlar dostlar ekran kartımı 1650 super den 3060 ti modeline yükselttim kargoda geliyor ikinci el aldım gainward ghost modeli 6k ya aldım bence fiyatı çok iyi denk geldi her neyse direkt 1650 superi sök yenisini tak nvidia app ten sürücü kur yaparsam sorunsuz kullanabilir miyim yoksa eski...
  6. ynsemreuzun

Bu erkan kartı alınır mı ikinci el ?????

dostlar selam 500w psu var 5600 işlemcim var ekran kartı nvidia olacak ve izmirdeyim elden alacağım arkadaşta sadece elden satıyormuş zaten o yüzden güzel fikirlerinizi bekliyorum @jombo...
Geri