Bilgisayarı itopya üzerinde satın aldım fakat bilgisayarı çalıştırdığımda sadece hdmı ve 1 adet display portdan görüntü alabildiğimi farkettim diğer 2 adet display portdan görüntü anlamıyordum kablo değiştirdim, monitör değiştirdim lakin çözüm bulamadım sistemi garantiye yolladığımda ise ekran...
İtopyadan 4060 ekran kartına sahip bilgisayar aldım, bugün geldi lakin bir sorun var sadece hdmı ve bir adet display port çalışıyo diğer 3 port çalışmıyor kart 1.4 display port destekliyormuş acaba bendeki karttamı bir problem var yoksa kartta herhangi bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim..
Neredeyse bütün forumlara baktım inceledim gerçekten galiba tr de sahip olan yada satan ilk kişiyim (şuanda) ürün neredeyse kimsede olmadığından nasıl bir fiyata satabilirim yardımcı olursanız sevinirim?
Hiç böyle bir iş yapmadığım için bırakalımda işin ustaları yapsın diyorum lakin usta ne kadar fiyat çıkartır yakın tarihte gitmiş olanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
boştayken kart 1000rpm seviyelerinde dönüyor Asus GPU Tweak III kullandığımda O db ayarı bulunmuyor bunu nasıl düzeltebilrim otomatik fan ayarımı yapmam gerekli?
Aile Yakınımda bu kartı aldım fakat kart yük altındayken yüksek ayarlarda 86 89 derecelere kadar çıkıyor internetten biraz araştırdığımda termal pedlerin ve termal macunun değişince sorunun büyük bi kısmının azalacağını söylüyorlar fakat ekran kartımın termal ped kalınlığını tam olarak...
Youtubede video izlerken videolar böyle çamur gibi gözüküyordu ve arkasında ghosting gibi şeyler bırakıyordu (oyunlarda hiçbir sorun yok her şey cam gibi) gittiğimiz bilgisayarcı ekran kartının ramlarında bir sorun olduğunu söyledi haftaya Rx 580 Gtx 1660 ti gibi ekran kartlarını getirip bidaha...