Arama sonuçları: *

1. I

Arc A750 2.el alınır mı ACİL

Arkadaşlar biraz acil cevap lazım 6000 ne arc750 buldum satıcı dediğine göre az kullanılmış fotoğraftan temizde duruyor zaten almaya gidince kendimde bakacağım almak mantıklımı driver sorunu yaşar mıyım ben rx5600xt den geçiyorum driver çökme sorunu belli illallah ettirdi AMD antisi değilim ama...
  2. I

Ekran kartı kırmızı ve mavi ışık yaniyor

XFX rx480 ekran kartı var PC normal açtım ışık dikkatimi çekti normalde yanmazdi ama iki ışık birden yanıyor fotoda çok belli değil ama sorunu olurmu normal çalışıyor ama kırmızı yanıyor normalde kırmızı güç gelmediğinde yanar benim bildiğim ama bu karta ozel boylemi bilmiyorum xfx kullanan...
  3. I

RX 480i RX570 YAPMAK ZARARLİMİ

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım başlıkta yazdığı gibi yazılımla 480 den 570 yapılmış kart aldım bu ilerde bana geri donulemeyecek sikintilar cikarirmi yazilimsal veya mekaniksel olarak zararı olurmu ısınma çok olmuyo otoda Max 70 72 gördüm oda gtada felan rx480 8gb xfx çift fanli modeli
  4. I

EKRAN KARTİNA GUC VERMEDEN GORUNTU GELİRMİ

arkadaşlar sahibinden kargoyla rx480 8gb aldım gönderen kişi test videosu felan attı ama yinede görmedim canlı olarak test etmem lazım bende PC var ama benim psuda 6pin var kart 8 pinlik yani onu takamam karta pin takmadan anakarta taksam sadece görüntü verirmi dönüştürücü aldım ama hala gelmedi...
  5. I

İ3 540a RX 570 takmak

İ3 540 8Gb ram RX 570 Bu üçlüyü kullansam ne kadar darboğaz yapar kullanılmayacağını biliyorum Bilgisayarı yavaş yavaş yukseltiyorum işlemciyi 2 3 aya alabilirim alana kadar böyle kullansam ne kadar drop yerim yani normalde gt630 takılı çok darboğaz yapmıyordu valorant GTA gibi oyunlarda ne...
  6. I

RX480 İSLEMCİ ONERİSİ

RX 480 8gb ekran kartını alicam bu işlemciye darboğaz yapmiycak işlemci önerebilir misiniz AMD onceligimde ona göre söylerseniz sevinirim
  7. I

ekran kartı mhz düşük

ekran kartım gt630 2gb normalde 810da çalışıyordu ama bir anda 405e düştü buda oyunlarda düşük fps aldırıyor driverim yüklenebilecek en günceli ne yapmam lazım forumlarda düzgün bir şey bulamadım
  8. I

Çözüldü✓ Ekran kartı sürücüsü

arkadaşlar bende bir bilgisayar var içinde HD3650 512mb var buna GT630 2gb takıcam işletim sistemi olarak w10 kurulu hdnin 10a desteği yok microsoft kendi sürücü kurdu ben şimdi format atmadan 630 takıp sürücüsünü kursam çakışma veya yavaşlama olurmu
Geri