Geçenlerde 3070 ti ekran kartlı pc aldım ancak ne zaman yeni bir sürücü çıksa ve ben bir önceki sürümde kalsam ya ekran kartı çöküyor mavi ekran alıyorum ya ekranda pikselleşmeler oluyor. Bu driverı hep güncel tutmak mı gerekıyor?
Zotac Gaming 3070 ti ekran kartlı bir pc topladim sadece fişe takarak çalıştırdım bir monitöre bile bağlamadım. Ekran kartının fanları dönmüyor. Işığı falan yanıyor ama fanlar azıcık dönüp geri duruyor. Yük altında olmadığı için çalışma gereksinimi duymuyor mu?
Merhaba Ryzen 7 5700x işlemci kullanıyorum ve valorant oynarken GIGABYTE 3070 GAMING Ekran kartı 82-84 civarlarında %60-90 kullanımda geziyor bu sıcaklık normal mi?
aynı şey işlemci içinde geçerli %70 lerde kullanım var ve 81 dereceye çıkıyor
Yüksek Çözünürlüklü Yeni Nesil Oyunları 2K oynayabileceğim bir sistem yapmak istiyorum ve işlemci olarak Ryzen 7 5700x kullanacağım. Ona en iyi yakışan ekran kartı hangisi olur?
Bir bilgisayar alacağım Ryzen 5 5600x veua Ryzen 7 5700x koymayı düşünüyorum hangi kombinasyon gider bu işlemcilerle ve ekran kartı seçenekleriyle? 2K oyun oynamak istiyorum ve FPS oyunlarindada mesela valorantta 450+ fps almak istiyorum