Arama sonuçları: *

1. yakha

Ekran kartı tutucu fazlamı yukarda?

Arkadaşlar tutucu aldım fakat çokmu yukarı kaldırdım bilmiyorum sizce çok yukarı kaldırdıysam zarar verirmi?
  2. yakha

Ekran kartı tutucu çok kaldırılırsa zarar verir mi?

Arkadaşlar ekran kartı tutucum geldi taktim fakat takarken ufak bi tık sesi geldi giristenmi geldi bilmiyorum ama önceden ucu biraz asagidaydi şuan degil
  3. yakha

Ekran kartı PCI girişinde sorun varmı?

Arkadaşlar başka bir forumda görmüştüm fotoğraflardaki bölümlerde esneme vs oluyormuş benimkinde varmı anlamadım ekran kartında sarkma var bi minik ama sizce orada bir sorun varmı? Yada çok sarkiklik varmı?
  4. yakha

Ekran kartının hafif sarkması normalmi?

Arkadaşlar sizce ekran kartının hafif sarkık olması normalmi benimki bu şekilde:
  5. yakha

ekran kartımda eğim varmı?

sizce eğim varmı ekran kartımda?
  6. yakha

Asus dual RX 6750XT BOŞTA OLMASI GEREKEN SICAKLIK DEĞERİ

arkadaşlar başlıktaki ekran kartına sahibim boşta olması gereken sıcaklıklar neler benim kartım boşta 52-55 arası gelip gidiyor fanları yük altına girmeyince çalıştırmıyor ama bu değerler normalmi bilmiyorum.
  7. yakha

rx6750xt çift monitör kaldırırmı?

arkadaşlar bende bi 144hz bide 75hz monitör var ikiside 1080p işlemcim i5 12400f ekran kartı asus dual 6750xt şuan çif monitör kullanıyorum bir sıkıntı çıkarırmı sizce?
  8. yakha

ekran kartı boşa 50-56 derece normalmi?

ekran kartı boşa 50-56 derece normalmi? sorum bu.
  9. yakha

Bu ses normal bir sesmi? Coil whine varmı?

Arkadaşlar yeni sistem alacağım ilan sahibi video attı Furmark’ta testi yaparken bunlara normalmi ve coil whine varmı?
  10. yakha

Ekran kartından coil whine sesi gelen sistem alınır mı??

Arkadaşlar yeni sistem alacağım 2.el 2-3 aylık frekans ROG STRIX 6750XT sistem bu ama sahibi ekran kartından coil whine diye bir ses geldiğini söylüyor sizce almalı mıyım vazgeçmeli miyim? çoğu ekran kartından geliyormuş sanırsam ama tereddütteyim.
  11. yakha

İçi açılan ekran kartı alınır mı? ?

Arkadaşlar yeni sistem alıcam içinde asus tuf 3080 var ama alacağım adam içini macunlamak için açmış adam sistemi ilk aldığında 6700xt varmış onu satıp 3080 almış arkından ilk içini o adam açmış alınır mı? sizce bir sıkınıt olurmu? Aynı konudan bir tane daha açtım ama çok kararsız olduğum için...
  12. yakha

İçi açılmış Asus tuf 3080 alınır mı??

Arkadaşlar yeni sistem alıcam içinde asus tuf 3080 var ama alacağım adam içini macunlamak için açmış adam sistemi ilk aldığında 6700xt varmış onu satıp 3080 almış arkından ilk içini o adam açmış alınır mı? sizce bir sıkınıt olurmu?
Geri