Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Rtx 3060 Ti mi Rtx 3060 mı alınmalı?

•Rtx 3060 Ti Gigabyte 3 fanlı: 20 dk furmark temp 81, hotspot 101 (içi açılmış) •Rtx 3060 12GB Msi Gaming x Trio 3 fanlı: Furmark yapılmadı ama satıcı 60 ı geçmez diyor. (İçi açılmamış, güvenlik bantlı) Sizce 3060'ı alıp geçeyim mi yoksa 3060 ti mi alsam? İkiside aynı fiyat.
  2. Ğ Fedaisi

Ekran kartı çayı kaynatma derecesine gelmiş

Bune olm çay kaynatma derecesine gelmiş lan kart, içi hiç açılmadı kart 1650, içi toz yumağı, temizleyip macun sürersek sıcaklıklar normal değerlere gelir mi acep arkadaşlar? o.O2
  3. Ğ Fedaisi

Yardım Ekran kartı kırmızı ışık yakıyor

Sistem çalışıyor oyun oynanıyor fakat kırmızı ışık yanıyor ne yapmalıyım?
  4. Ğ Fedaisi

AsRock RX 5600 XT alınır mı?

AsRock markasını biliyorum yeni bir firma değil çoğu parçasını kullandım güzel marka ekran kartıda alınır mı? 3300 e alacağım.
  5. Ğ Fedaisi

RX 500 serisinde hala sorun yaşayan var mı?

RX 590 alacağım psikolojim bozuldu Facebook ve Letgo'da bile piyasa almış başını gitmiş neyse konumuza dönelim hala kullanıpta sorun yaşayan var mı?
  6. Ğ Fedaisi

Yardım Ekran kartının fanlarının arkasında normalde kablo gözükür mü?

Asua TUF Gaming RX 5600 XT içi açılmamış garanti etiketi üstünde normalde gözükmüyor diye biliyorum bu normal mi? Bi sıkıntı yaratır mı?
  7. Ğ Fedaisi

Asus Tuf Rx5600 XT vs XFX Rx 5600 XT

Asus Tuf Gaming RX 5600 XT 1 yıl mining yapılmış kutu var, garanti etiketi var XFX RX 5600 XT 3 Fanlı model, Mining yok kutu yok, garanti etiketi var. Asus TUF gaming 3500TL (Pazarlık ile buna ikna ettim) XFX 3 Fanlı model ise 4000 TL Benim gönlümden geçen Asus TUF gaming param güvende ile...
  8. Ğ Fedaisi

GD900 termal macun ekran kartına sürülür mü?

İşlemcim için almıştım forumda tavsiye edilmişti orta kalite fazla gramaj diye bunu ekran kartına sürdüreyim mi? bilgisayarcının ne sürdüğünü belli olmaz bide fazla para alır benden.
  9. Ğ Fedaisi

Furmark testi yaparken sistem komple kapandı

2.dakikada 80 dereceye ulaştı. 3. dakikaya doğru 81 derece oldu. 3. dakikada 81-82 derece arası gidip geldi. 4. dakikada sabit 82 derece oldu. 6. dakikanın yarısından sonra 83 dereceye ara ara gelmeye başladı ama genelde hep 82 derece. Ve FurMark başlarken sıcaklık 45 derece iken 70'e fırladı...
  10. Ğ Fedaisi

3000 TL'ye Rx590 8GB Nitro+ alınır mı?

Dediğim gibi şuan en ucuzu bu başka da param güvendeli bulamadım kronik sorunu yoksa alıyorum.
  11. Ğ Fedaisi

Rx 590 8Gb vs Rx 5500xt 4Gb

Hangisi alınmalı arkadaşlar? İkisi aynı fiyatta ve başka kart yok param güvendeli alacam.
  12. Ğ Fedaisi

Normal kargo yapan satıcıya güvenmeli miyim?

Gtx 1080 Tİ buldum 3700'e veriyorlar furmark da iyi 70 derece 30 dk, içi açılmamış güvenlik bantı duruyor fiyat çok iyi ama işte konum uzak param güvende yapsan diyorum sahibinden kullanmıyorum diyor face sayfalarında referanslarım var diyor dolandırıcı olsa zaten aşırı ilgili olurdı esnaf...
  13. Ğ Fedaisi

4000 liraya Rx 5700XT alınır mı?

Bi kaç teklif buldum fiyat olarak da 4000 tl iyi bence yorumlarınızı ve tavsiye lerinizi beklerim.
  14. Ğ Fedaisi

Gigabyte Aorus GTX 1080 Tİ Waterforce sıvı soğutma olmadan kullanılmıyor mu?

https://www.epey.com/ekran-karti/gigabyte-aorus-geforce-gtx-1080-ti-waterforce-wb-xtreme-edition.htm 2. El alacağım fakat adam sıvı soğutma gerekiyor diyor halbuki sıvı soğutma olmadan da kullanılıyor sadece sıvı soğutmayı destekliyor diye biliyorum, sıvı soğutma olmadan kullanılmaz mı? (Kartın...
  15. Ğ Fedaisi

3000 TL'ye 2. el GTX 1650 Super alınır mı?

3000 liraya 2.el Msı Gaming X Gtx 1650 Super alacağım normalde 1660 süper arıyordum fakat artık bu fiyata kalmamış ne yazıkki daha iyi tavsiyeleri olan varsa beklerim
  16. Ğ Fedaisi

2025'de hala RX 5600 XT alınır mı?

GTX 1660 Super alacaktım fakat 2. El adam akıllı hiç kart bulunmuyor bundan dolayı 2. El 3 Fanlı Asus Rog RX 5600 XT almayı düşünüyorum hala Watmann hataları sıkıntıları var mıdır bu serinin?
  17. Ğ Fedaisi

Bu ölü piyasaya rağmen 2.el ekran kartı tavsiyesi

Var mı önerdiğiniz 4-5k civarı güzel bi ekran kartı malum anca param güvende ile alabileceğimden imkan da kısıtlı ne önerirsiniz?
  18. Ğ Fedaisi

Yardım Miningli RX 5600 XT 3200 TL'ye Alınır mı?

Furmark sonuçlarını ekledim kart mining yapılmış ne kadar yapıldığı bilinmiyor içi açılmamış güvenlik bandı duruyor. 1723030074 Sizce alınır mı?
  19. Ğ Fedaisi

Yardım Rx 5600xt Furmark testi nasıl?

Adam öğrenci olduğum için 3200 e bıraktı yalnız mining yapıldı mı dedim bilmiyorum ben ilk sahibi değilim alırken sormadım sadece testini yapıp almıştım dedi bu sonuçlara bakarsak bence mining yok gibi bu fiyatada bence alınacak en iyi kart siz ne diyorsunuz bir şey olmaz alayım diyeyim mi?
  20. Ğ Fedaisi

Gtx 1660 Super mi yoksa Rx 5600xt mi?

5000 serisine kronik sorunlu 6000 serisi alın diyorlar ama benim bütçem yok 2.el ekran kartı alacağım sizce aşağıdakilerden hangisi daha mantıklı? Bence Rx 5600xt zaten sorunlar çözüldü güncellemeler ile he bu arada 3200 e alacağım her ikisinde ona göre :) •Asus Tuf Gaming Gtx 1660 Super Kutulu...
Geri