Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Bu ölü piyasaya rağmen 2.el ekran kartı tavsiyesi

Var mı önerdiğiniz 4-5k civarı güzel bi ekran kartı malum anca param güvende ile alabileceğimden imkan da kısıtlı ne önerirsiniz?
  2. Ğ Fedaisi

Yardım Miningli RX 5600 XT 3200 TL'ye Alınır mı?

Furmark sonuçlarını ekledim kart mining yapılmış ne kadar yapıldığı bilinmiyor içi açılmamış güvenlik bandı duruyor. 1723030074 Sizce alınır mı?
  3. Ğ Fedaisi

Yardım Rx 5600xt Furmark testi nasıl?

Adam öğrenci olduğum için 3200 e bıraktı yalnız mining yapıldı mı dedim bilmiyorum ben ilk sahibi değilim alırken sormadım sadece testini yapıp almıştım dedi bu sonuçlara bakarsak bence mining yok gibi bu fiyatada bence alınacak en iyi kart siz ne diyorsunuz bir şey olmaz alayım diyeyim mi?
  4. Ğ Fedaisi

Gtx 1660 Super mi yoksa Rx 5600xt mi?

5000 serisine kronik sorunlu 6000 serisi alın diyorlar ama benim bütçem yok 2.el ekran kartı alacağım sizce aşağıdakilerden hangisi daha mantıklı? Bence Rx 5600xt zaten sorunlar çözüldü güncellemeler ile he bu arada 3200 e alacağım her ikisinde ona göre :) •Asus Tuf Gaming Gtx 1660 Super Kutulu...
  5. Ğ Fedaisi

Rx 580 sıcaklık değerleri nasıl?

Bana biraz sıcak gibi geldi adam buz gibi diye koymuş alınır mı?
  6. Ğ Fedaisi

Yardım 2. El ekran kartı tavsiye

Cümleten Sa 2. El sistem topluyorum parçalar bitti 3000 tl bütçem kaldı bu fiyat civarı 2. El hangi kart tavsiye edersiniz?
  7. Ğ Fedaisi

Rx 580 Furmark MSAA kaç x olmalı?

Sonuçlar gayet güzel gözüküyor fakat MASA 0x çoğu forumlarda 8x yapın öyle test ettirin diyorlar çok farkediyor mu?
  8. Ğ Fedaisi

Bu hangi ekran kartı?

Sapphire'in hangi ekran kartı bu?
Top Bottom