Arama sonuçları: *

1. M

7600x ile 4070 ti Super

Arkadaşlar R5 7600X ile 4070 ti Super darboğaz olur mu sizce?
  2. M

Ekran kartı iadesi hk haklarım nedir?

Arkadaşlar sapphire 7900 xtx nitro + ekran kartı satın almıştım trendyol.com'dan Kasım ayında. O zamanın kuru 33.528 TL ödeme yaptım. Bugün ürünle ilgili devamlı sorunlar yaşadığımdan dolayı iade yapıldı ancak şuan güncel piyasa fiyatı 42.000 TL. Bana. ödediğim tutar iade edildi. En son Mesut...
  3. M

RTX 4070 Ti Super marka tercihi

Merhabalar, Marka tercihi olarak piyasa fiyatıyla en uygun Palit markası var ancak daha önce hiç bu markanın ürünlerini kullanmadım. 34000 TL civarına Palit markasından alınabiliyor veya MSI Gaming X modeli tercih etmek istersem başlangıç fiyatı 40000 TL civarında. Sizce hangi marka tercih...
  4. M

Sapphire 7900 XTX kronik sorunlu mu, başka bir modele geçilmeli mi?

Arkadaşlar merhaba, Bu kartı kullanan arkadaşlar varsa bana fikir verebilirse çok sevinirim. Bu kartı Kasım 2023 tarihinde satın aldım. Sistemim AM5 yeni nesil sistem. Kartı aldığımda 1 ay kadar kullandım ve görüntüde parazitlenme ve kırpılarak görüntü gelmesi sonucu servise gönderdim ilk...
  5. M

Bilgisayar Ekran Kartını Görmüyor

Arkadaşlar Merhaba, Ara ara bilgisayarı açarken sanki driver yokmuş gibi mouse hareketlerinden anlaşılıyor 2. monitöre görüntü gelmiyor, aygıt yöneticisinden kontrol ediyorum ekran kartı görünüyor ama ünlem işareti ile görünüyor. Bilgisayar tekrar yeniden başlatınca bu sorun çözülüyor, sizce...
  6. M

Çözüldü✓ 7900 XTX Ekran Kartı Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi ?

Arkadaşlar normal oyun oynarken tam ekran pencereli şekilde sorunsuz kullanıyorum ortalama 170 FPS civarında alıyorum ama arkadan program, chrome herhangi bir şey açtığımda veya 2. monitörümden herhangi bir şey açtığımda FPS fırlıyor 300-400 civarına ve ekran kartı çok hızlı çalışıyor. Bunun...
  7. M

Sapphire 7900 XTX Nitro Bios switch ayarı

Arkadaşlar 3 kademeli switch var ekran kartının üzerinde. Bu ekran kartını kullanan arkadaşlar hangi ayarı öneriyorsunuz.
  8. M

Sapphire 7900 XTX Nitro+ ekran kartı bağlantıları nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar Sapphire 7900 XTX ekran kartı satın aldım ancak kullandığım power Corsair RM750X ve içerisinden GPU için 2 adet kablo çıktı. Ekran kartının 3 ayrı pin girişi var. Kablo bağlantısını nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı?
  9. M

Çözüldü✓ 7900 XTX için MSI mı Sapphire Nitro + mı ?

Arkadaşlar Merhaba, 1 aydır Sapphire 7900 xtx nitro + modelinin stoklara gelmesini bekliyorum ama bilindik firmalar hariç satışını yapan yok. Vatan computer MSI 7900 XTX ekran kartını 32.795 TL fiyat ile satıyor şuan indirimde. Sizce MSI alınır mı ? yoksa Sapphire 7900 XTX Nitro + beklenir mi ?
  10. M

Sapphire 7900 XTX Nitro+ Neden stoklarda yok?

Sapphire 7900 XTX Nitro+ ekran kartını alıcam ne amazon ne hepsi burada ne farklı firmalarda stok yok. 3 hafta öncesinde stoklar vardı suan yok. Adı sanı belli olmayan firmalar var şuan satan fiyatları birden 32-33 bandından 38-40k gibi fiyatlara yükselttiler. Neden stok sorunu var ekran...
  11. M

4070 Tİ ekran kartı serisi için SUPRİM X vs GAMİNG X

Arkadaşlar, SUPRİM X ekran kartlarının soğutması daha iyi oluyormuş Gaming X olan ekran kartlarına göre. MSI Gaming X 4070 ti ile MSI SUPRİM x 4070 Ti arasında 3.000 TL civarında fiyat farkı var. Sizce aradaki farka gerçekten değer mi ? Kime sorsam ben olsam SUPRİM alırdım diyor. Sizin fikriniz...
  12. M

MSI RTX 4070 Gaming X vs MSI RTX 4070 Tİ Gaming X

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce sistemi topladım sadece ekran kartını alamadım. İndirim bekliyorum 1 aydır ama çok uçtu fiyatlar. Şuan güncel İtopya'da 4070 olan model 24k'a alınabiliyor. 4070 ti için en az 31k vermem gerekicek şu dönemde ki bence kesinlikle 31k edecek bir kart değil. Siz...
  13. M

MSI RTX 4070 Tİ GAMİNG X Ekran kartı fiyat tavsiye

Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür başlıktaki ekran kartının indirime girmesini bekliyorum ancak stoktan mıdır bilmiyorum girmiyor aksine yükseliyor. Ürün 8-9 Ağustos tarihinde hafta içine denk gelmiş ve 26k'a satılmış indirim ile. Şuan alınabilecek en uygun yer vatan computer görünüyor. 30.400...
  14. M

MSI RTX 4070 Tİ GAMİNG X Fiyat Sorunu

Arkadaşlar MSI RTX 4070 Tİ GAMİNG X model ekran kartını 1 haftadır izliyorum ancak fırsatçı siteler 30k'nın altına düşürmüyorlar. 9 Ağustos tarihinde 26k civarını görmüş kart, haliyle önümüzü de göremiyoruz ama bütün sistemi topladım sadece ekran kartım kaldı. Bir site buldum yurtdışı sizce...
Top Bottom