Arama sonuçları: *

1. efeklnc

Yardım İKİNCİ EL EKRAN KARTI ACİL

Arkadaşlar 3000 3500 civarına çalıştırsın yeter bi ekran kartı lazım beni 1 ay ortalama götürecek. Piyasa hakkında hiç bilgim yok alabileceğim en iyi kartı söylerseniz çok mutlu olurum
  2. efeklnc

Yardım 9070XT Kullananlar Toplanın

Arkadaşlar sapphire 9070xt nitro+ alacağım fakat bir arkadaşın yt de paylaştığı bir video sayesinde kafam karıştı, kullanan arkadaşlar driver sorunu vs oluyormu hala sizde veya başka sorunlar. Ne güzel kartı alacakken bir anda kafamı karıştırdı video
  3. efeklnc

Rx 7900 gre vs 9060xt

İki kart arasında kaldım, kalma sebebim 9060xt nin fsr4,fsr redstone gibi özelliklerinin olması ve yeni nesil olması
  4. efeklnc

Yardım 9060XT mi 5060 ti mı

nitro+ 9060xt almak istioyrdum fakat 5060 ti ile aynı fiyatta olduğunu gördüm ve çok arada kaldım
  5. efeklnc

İkinci el ekran kartı almak

İkinci el olarak 3060,3060 ti veya rx6600 xt ekran kartı alacağım ortalama 8 9 k bütçe ile önerilere açığım ve ilk defa alacağım için bilgiye açım biraz bu konuda
  6. efeklnc

Yardım Almanyadan 5070 Tİ Getirtmek

Almanyadan bir tanıdık aracılığıyla 5070 ti getirmeyi düşünüyorum fakat onun kendisinin mi getirmesi yoksa kargoyla mı göndermesi arasında çok kaldım. Yardımcı olabilecek birini arıyorum, veya bildiğiniz sipariş edebileceğim bir site varsa yurtdışından
  7. efeklnc

Çözüldü✓ Almanyadan ekran kartı getirtmek

Almanyadan ekran kartı getireceğiz. Ordan bir arkadaş bize satın alıp gönderecek 5070 veya 5070Tİ düşünüyorum mantıklı mı veya alternatif yol varmıdır
  8. efeklnc

Yardım Yurt Dışından Ekran Kartı Getirmek

Yakın zamanda rtx 5070 li bir pc toplayacağım ve yurtdışında ekran kartlarının daha ucuz olduğunu gördüm bunu önerir misiniz veya nereden almamı önerirsiniz
  9. efeklnc

Yardım 70-75 K Sistem Toplama

70-75 K sistem toplayacağım fakat 5000 serisini beklemeli miyim beklesem de 5070 e para yeter mi diye aklımda sorular var. Ayrıca sistem özellik tavsiyeleri de olursa çok güzel olur
Geri