Arama sonuçları: *

1. Quill

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gidiyor(No Signal)

Durduk yere oyun oynarken ekran gidiyor no signal yazıyor ama arkaplanda çalışan şeylerin(oyun,spotify) sesi geliyor. Bunu nasıl çözebilirim. Ekran kartının hangi hatayı verdiğini log dosyalarından vs. görebilir miyim?
  2. Quill

Laptop Ekran karti undervolt

Merhaba monster notebook da ekran karti voltaji nasıl düşürülür ? Afterburner da power limit kapali. @RevDeisDou
  3. Quill

Yardım RX580 mining ayarları

Merhabalar bios flash yaptım voltajı kaça düşürmeliyim? 1629636626 @RevDeisDou
  4. Quill

Yardım Cift Nvidia ekran kartini ayni anda kullanmak

Merhabalar, 3060ti ve 8500gt ekran kartım var. 3060ti ekran kartını mining için, 8500gt yi ise görüntü işlemesi için yani bilgisayar kullanırken mh düşmemesi için kullanmak istiyorum. İki ekran kartınıda taktigimda hangisinin driverini kurarsam o görünüyor ikisinden sadece bir tanesini...
  5. Quill

Yardım Ekran Kartı Overclock + Undervolt Yardımı

Rtx3060 Tİ kullanıyorum ve overclock dan hiç anlamıyorum. Kafama göre böyle bir şeyler yaptım sıcaklık bana normal geldi. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  6. Quill

Bu Rx570 Gökten mi indi neden bu kadar pahalı?

Bu satıcı neden bu kadar pahalı satıyor bu kartın bi özelliğimi var?
  7. Quill

Yardım Ekran Kartımın Rgb kontrolcüsünü nereye takacağım?

Merhaba İnno3D RTX3060Tİ x3 ekran kartım var. İçinde bir ucu 2 pin diğer ucu 3 pinli kablo çıktı broşürde rgb kontrolcüsü olarak geçiyor ama takacak yer bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Çoğunlukla bu soket kartın neresinde bulunuyor?
  8. Quill

Yardım Amd Ekran Kartları Alınır mı ?

Merhabalar, asus tuf rx5700xt evo almayı düşünüyorum. Çoğu kişi amd ekran kartlarının driver sorunu veya ısınma sorunu olduğunu söylüyor. Sizce alınır mı? Rtx2060 ve rx5700xt seçeneğim var hangisini seçmeliyim.
  9. Quill

Zotac Gaming RTX 2080 SUPER Triple Fan, RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X ile arasındaki farka değer mi?

Merhaba iki marka arasinda kaldim tavsiyelerinizi bekliyorum. Rtx2080super: Buraya Tiklayin Rtx2070 super: Buraya tiktiklayin Aradaki fiyat farkına degermi ?
Geri