Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Nvidia ekran kartına undervolt'un ne kadar etki ettiğini nasıl anlarım? Ve overclock

Daha önceki kullandığım hiçbir Nvidia ekran kartına Undervolt yapmamıştım çünkü zaten hiç gerek yoktu ama RX 570'e geçtiğim günden beri UV olmadan ekran kartı kullanmıyorum. Şimdi RTX 2060 aldım, sıcaklıkları vs. gayet iyi sessiz de çalışıyor ama yine de UV yapmak istiyorum. Yanlış...
  2. GryAsl

Hangi RTX 2060 alınmalı?

Çok pahalı olmadığı sürece, en iyi RTX 2060 hangisi olacaktır (Strix ya da gaming X falan demeyin) ve sorunlu RTX 2060 modelleri var mıdır? Palit Dual modelini düşünüyorum almak için.
  3. GryAsl

2. El RTX 2060 vs 1. El RX 5600XT

Performans olarak benim için ikisi de aynı. RTX 2060 da hem RT ve DLSS bulunması yetmiyor gibi bi de sorunsuz bir sürücü var. RX 5600XT içinse tam tersi. Ayrıca RTX 2060 kullandığım bir programda (Vegas Pro) RX 5600XT ye göre daha iyi bir performans veriyor ve yaptığım oyunda RT ekleyebilme gibi...
  4. GryAsl

RTX 3050 Sizce Nasıl Olur?

RX 570 kullanıyorum ve artık yetmediği için yeni ekran kartına geçmek istiyorum. Ama bunu yapıyorken DLSS ve RT gibi özelliklerden de faydalanmak istiyorum ondan dolayı en mantıklısı RTX 2060S gibi duruyor, ona ise o kadar para ödemek istemiyorum. Sizce RTX 3050 nin VRAM'i kaç GB olur? RTX...
Top Bottom