Arama sonuçları: *

1. T

Oyunlarda GPU kullanımı %99 Olmuyor

Arkadaşlar nedense yeni fark ettim, GPU kullanımı bayağı düşük ama FPS'i etkilemiyor. Sebebini bilmiyorum bu kadar düşük olması normal mi? İlla %99 mu olması lazım? BeamNG Drive 70 ve 80 Arası değişiyor Max 89 gördüm. Ready or Not Lobide 98 olduğu bile oluyor ama oyun içi düşüyor. Ama yine...
  2. T

Çözüldü✓ 2. El Ekran Kartı temizliği nasıl yapılır? Yapılmalımı?

Arkadaşlar 2. El ekran kartı aldım PALİT RTX 2060 bugün detaylı baktım ve baya tozlu olduğunu farkettim. Tanıdık bilgisayarcı'ya temizlettiririm dedim ama termal macunda değişecek, 250 tl yi bulur dedi. Termal macun değiştirmeden nasıl temizleyebilirim? Saç kurutma makinesi ile temizlenir mi?
  3. T

İkinci el alınan Ekran Kartı Tozlu olması

Arkadaşlar 3100 Tl ye 2. El Palit Marka RTX 2060 Ekran kartı aldım. Satan adam başka ekran kartlarıda satıyordu. Ekran kartını test ederek aldım ama arkadaşlarım beni tedirgin etti. Mining yapılmıştır Doladırıldın gibi cümleler kurunca tereddüt ettim. Baya tozlu kart ve adamda bir sürü ekran...
  4. T

2. El Palit Rtx 2060 Ekran kartı furmark skoru nasıl?

Arkadaşlar 2. El alcam test yaptım nasıl?
  5. T

2. El Palit Rtx 2060 Ekran kartı Furmark testi

Arkadaşlar 2. El rtx 2060 alıcam palit markasının bir kaç saate furmark ve gpu z testi yapıcam. Bu konuya atıcam testi aktif olurmusunuz? Başka nelere dikkat etmeliyim?
  6. T

bu ekran kartı iş görürmü?

MSI Radeon RX 5500 XT MECH OC 8GB GDDR6 128bit hem zamanın oyunları hemde twitchde biir kaç yayın için yeterlimi markası tereddüt vermiyo değil
Top Bottom