Arama sonuçları: *

1. sc4rled

Bilgisayarım AMD SmartAccess Memory neden desteklemiyor

Arkadaşlar rx6600 ekran kartım r5 3600 işlemcim var anakartımda msi b450 tomahawk fakat amdnin uygulamasında özellik desteklenmiyor yazıyor sebebi nedir?
  2. sc4rled

AMD Süper çözünürlük açılmıyor

Arkadaşlar FiveM oynarken çözünürlüğü fullden çekip 1280 720'de oynuyorum ama süper çözünürlük ayarı aktif olmuyor ve görüntüyü iyileştirmiyor, bunu nasıl aktif edebilirim?
  3. sc4rled

Ekran kartı değerim normal mi?

Arkadaşlar Fivem oynarken ekran kartımı zorlayacak bir oyun olmasına rağmen ekran kartı kullanımı max %80e çıkıyor genellikle 60 70 civarında takılıyor, ve çoğunlukla kasma meydana geliyor bu normal mi? (sistem rx6600 r5 3600 16gb ram)
  4. sc4rled

AMD'nin Wattman hatası

Arkadaşlar daha önce uzun süreli amd ekran kartı kullanmamıştım, yaklaşık 3 4 aydır rx6600 modelini kullanıyorum ve gerçekten söylendiği kadar kötü bir ekran kartı üreticisiymiş. Son 1 ayda aldığım wattman hatalarının haddi hesabı yok. Bu kartın muadili nvidia ekran kartı önerir misiniz ya da bu...
  5. sc4rled

MSI RX6600 MECH 2X alınır mı?

Direkt mağazadan alacağım. 6025tl gibi bi fiyata sıfır olarak nasıl sizce? 2. el önermeyin lütfen.
  6. sc4rled

RX6600'ün hangi modelini almalıyım?

Msi armor, sapphire nitro, asus dual,bu modellerden en iyi tercih sizce hangisi olur?
  7. sc4rled

RX6600 VS RTX 3060 hangisi?

Arkadaşlar selam, 2. el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. RX6600'ün (Sapphire nitro, asus dual) 2. elleri yaklaşık 5k gibi fiyatlara bulunabiliyor. RTX3060 (Inno3D, MSI Aero) ise ortalama 6k gibi fiyatlarda bulunabiliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim, Nvidia aradaki fiyat farkına değer mi...
  8. sc4rled

5K Bandında alınabilecek en iyi ekran kartı

Arkadaşlar R5 3600 işlemcim var GT1030 ile kullanıyorum, artık bi ekran kartı alma zamanı geldi. 5K'ya yakın alınabilecek en iyi ekran kartı nedir sizce?
  9. sc4rled

Sapphire RX 6600 Sizce Alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/sapphire-pulse-radeon-rx6600-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-11310-01-20g.html?ref=akakce&v=1.53.7#!prettyPhoto arkadaşlar sizce alınır mı, daha iyileri varsa link atar mısınız.
  10. sc4rled

3k'ya kadar 2. el ekran kartı önerisi

Arkadaşlar şuan ekran kartım GT 1030 ve hiçbir oyunu düzgün grafiklerde oynayamıyorum. Ortalam 3k bandında 2. el ekran kartı önerir misiniz? (Ankara'da oturuyorum)
  11. sc4rled

5K'ya Gigabyte 1660 alınır mı?

Arkadaşlar şuanda elimde ekran kartı hariç her şeyi güzel olan bir sistem var, ekran kartım 1030 ve bunu yükseltmek istiyorum, itopya'da 5kya Gigabyte'ın 1660 6GB OC modeli var. Sizce alınır mı veya önerdiğiniz başka ekran kartı var mı sıfır?
  12. sc4rled

APU sisteme bu Ekran kartını taksam bir faydası olur mu?

Arkadaşlar şuan elimde r3 2200gli 8gb ramli bir sistem var, bu sistem bana yetmiyor valoda vs. fps düşüyor drop giriyor. GT730 alıp bu sisteme taksam faydası olur mu?
  13. sc4rled

Ekran kartımdaki Coil Whine'ın oyunlarımı etkilediğini düşünüyorum

Arkadaşlar bunu düşünme sebebim benimle aynı sisteme sahip olan, sadece ekran kartı benimkinden kötü olan arkadaşımla FiveM oynarken bende takılmalar oluyor ama onun ekran kartı kötü olmasına rağmen onda olmuyor. Ekran kartımda Coil Whine var.(yeni almama rağmen), çoğu yerde CW'nin zararsız...
  14. sc4rled

GPU Kullanımını nasıl düşürebilirim?

Arkadaşlar ekran kartım düşük seviye olduğu için FiveM oynarken delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının %100 kullanıma gelmemesiymiş, ekran kartı kullanımını nasıl azaltabilirim?
  15. sc4rled

Yaptığım GPU O.C'u Sağlıklı mı?

Arkadaşlar GT 1030 Kartım işlemcime göre düşük kaldığı için O.C yaparak güçlendirmek istedim.(İşlemcim R5 3600) Bu değerler sağlıklı olur mu? Başka önerdiğiniz ayarlar var mıdır? Sıcaklık değerleri:Boşta ortalama 40 derece civarında geziyor.
  16. sc4rled

GT 1030 O.C yapmamda yardımcı olacak var mı

Arkadaşlar işlemcim r5 3600, ekran kartım bu işlemcinin yanında epey güçsüz kalıyor bu yüzden de O.C yapmak istiyorum, bunun için yardımcı olabilecek var mı hiç anlamıyorum O.C işlerinden
  17. sc4rled

GT 1030 2GB Alınır mı?

Arkadaşlar 700tlye sıfır MSI 1030 2gb alınır mı? Alınmazsa bu fiyata ne alınır idarelik (2. el alamam o yüzden sıfır önerirsiniz iyi olur)
  18. sc4rled

350TL'ye GT 730 Alınır mı

Arkadaşlar 5 6 ay idarelik bi kart alıcam. 2. el olarak Asus GT730 alınır mı?
  19. sc4rled

Medimarktaki 1660s Ventus hakkında

Arkadaşlar stoklarda yoktu ama sanırım tekrar gelmiş ödeme yöntemine kadar girdiriyor, bu hala stokta mı demek yoksa ödeme yönetimini girip onayladıktan sonra mı stok yok diyor?
  20. sc4rled

Ryzen 5 3600 ile R9 m360 ne kadar darboğaz yapar

Arkadaşlar bu iki parça ne kadar darboğaz yapar ve fivemde ortalama kaç fps alınır? (Ram 8x2 3200mhz)
Geri