Arama sonuçları: *

1. Telefonunu Çıkra

İntel ARC B580 Benchmark'ları Geldi!

Merhaba, Türk kullanıcılarının yeni F/P kalesi olması beklenen Arc B580'lerin incelemeleri düşmeye başladı (yabancı kanallar). Farklı forumlarda inceleme, yorumlama vb. göremediğimden ve ambargo olayından tırstığımdan sadece haber vermek ve tartışmak ile yetineceğim. Sizce performansı nasıl...
  2. Telefonunu Çıkra

Ekran Kartı Modeller Katman Listesi - AMD 7000

Merhaba, Kafa karışıklıklarını önlemek amaçlı RX 7000 serisi kartlardaki modelleri bir ortalamaya oturtarak katman listesi hazırladım. Bunu Nvidia RTX 40 serisi için de yapmıştım istekler doğrultusunda AMD için de uyarladım. Nvidia Listesi ...
  3. Telefonunu Çıkra

Ekran Kartı Modeller Katman Listesi - RTX 40

Merhaba, Kafa karışıklıklarını önlemek amaçlı RTX 40 serisi kartlardaki modelleri bir ortalamaya oturtarak katman listesi hazırladım. Normalde tüm GPU'ları tek bir model için değerlendirmek çok verimsiz ancak kafanızda modeli konumlandırmak açısından en mantıklı yöntem bu. Birkaç gün önce bu...
  4. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ Palit Dual ve Gainward Ghost aynı model mi?

Merhabalar. Alacağımdan değil sadece bilgilenmek / bilgilendirmek amaçlı konuyu açtım. Gainward ve Palit ortak çatı altında, aynı modelleri farklı isim ve tasarım ile çıkartıyor. Genelde bölgesel olarak değişken. Milletin Gainward Ghost modeline kaymasını anlayabiliyorum kasanın içindeki soba...
  5. Telefonunu Çıkra

COLORFUL 4070s iGame ULTRA bilgilendirme🙄

Merhabalar. Bu bir soru değildir bir bilgilendirme geçmek istedim. Bu konu yazılırken Colorful un 4070s iGame ULTRA modelinde çok güzel bir kampanya var ve millet haklı olarak bunu yayıyor bunda bir sorun yok. Modelin eli yüzü düzgün ancak bazı kişiler bu modeli abartıyor ve çığ etkisi gibi...
  6. Telefonunu Çıkra

REHBER - Hangi İşlemci Hangi Ekran Kartı ile Kullanılır

Merhabalar. Forumlarda, youtube da herhangi bir PC videosunun altında veya diğer sosyal medya platformlarında Darboğaz dediğimiz şeyin abartıldığını ve bilgi kirliliklerinin diz boyu olduğunu fark ettim. "Çorbada ne kadar tuzum olursa artık" diyerek iki tane Darboğaz rehberi yaptım. Birisi...
  7. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ RTX 40 Serisi Windforce'ların sorunu ne?

Alacağımdan değil bu tarz şeylere ilgili ve hakim olduğum için soruyorum. 30 serisinde Windforce ve Eaglelar kötüydü. 40 serisinde Eagle'lar çağ atladı ancak Windforce'ların akıbiyeti ne alemde? 40 serisinde Gigabyte'ın kendini çok geliştirmesinden dolayı o da nasibini aldı sanıyordum ama...
  8. Telefonunu Çıkra

BİRBİRLERİNE RAKİP EKRAN KARTLARI

Selam Agalar, Bu rehberde hangi ekran kartı rakip markada hangi modele rakip bunu izah etmeye çalışıcam. Aşağıdaki şemadan basitçe analiz edebilirsiniz. Aşağıdaki sıralama Performans bazında yapıldı. DLSS, FSR ve TDP gibi şeyleri kafa bulandırmamak için eklemedim. Eksik kartlar varsa sebebi ben...
Top Bottom