Arama sonuçları: *

1. firatness

Sıvı Metal Çıkışlı Laptoba Termal Macun Yaptık

Dostlar Asus Rog Strix G17 model bi laptobum var. R9 7945HX işlemci ve rtx 4080 ekran kartı var. Oyunlarda cpu özellikle baya ısınıyor. Haliyle ısınınca fps kaybı oluyor. Termal macunla ısı dışında bir problem yaşamadım ama bugün maaş yattı diyorum ki acaba sağlam bir yere götürsem sıvı metal...
  2. firatness

Laptobumdan Tam Verim Alıyor Muyuz?

Dostlar YouTube'da benim sistemin intel olan sistem laptop ile 4900MHZ lerde 85-90 Fps alıyor bende ise şöyle: Güç kullanımını performansa almama ve laptopu performans moduna almama rağmen böyle Bu konuda gerekli kontrolleri yapabileceğimiz bi arkadaş var mıdır? @HacıSOFU instagramdan...
  3. firatness

Rtx 4080 4K da yeterli olur mu?

Dostlar 7800x3d 32Gb ram ve 4080 ile ne kadar daha 4K oynayabilirim? kart değiştirmeli miyim? değiştireceksem ne zaman değiştirmeliyim? bence 4090 olmalı saf kas gücü diye düşünüyorum?
  4. firatness

4080 4K Ne Kadar Götürür?

Dostlar her oyunu RT+DLSS 60 Fps üstü oynuyorum Frame Gen ile dönemin en sistem isteyen oyunu Marvels Spiderman 2 Oyununu 80 Fps oynuyorum ama aklım biraz karışık Saf güçte yetersiz hissettiriyor ve 4K Daha ne kadar götürür acaba, frame gen olmadan, teknoloji konularına girmek istemiyorum, frame...
  5. firatness

Çözüldü✓ Youtube'da ki Bazı Sahtekar İnceleme Kanalları HK

Dostlar çok bilinen kanallarda şunu fark ettim; Adamlar tüketiciyi yanıltacak şekilde inceleme yapıyor, bi arkadaş Youtube'da amd kartları incelemiş aynen şöyle yorum yaptım ''Kral çoğu inceleme videonda gördüğüm şu ki: Sen bir kartı şişireceksen Cyberpunk 2077 dayayıp oyunda 4K ULTRA+NATİVE vb...
  6. firatness

Gainward Phoenix Rtx 4080 6 aylık Kutu Fatura Garanti

Gainward Phoenix Rtx 4080 6 aylık Kutu Fatura Garanti ne kadar ederr hocalarım?
  7. firatness

4090 mı 5080 mi? alınmalı

Biri 24 GB diğeri 16GB olunca aklım karıştı hocalarım, marvels spiderman 16 gb da yetersiz kalıyor mesela 5080 BELLEK ÖZELLİKLERİ ve GRAFİK İŞLEMCİSİ olarak 4090 dan baya iyi ama 16GB
  8. firatness

Bilmeyenlerin Dikkatine: Ekran Kartınız Dlss 4 Frame Gen Destekliyor!

Bilmeyenlerin Dikkatine: Ekran Kartınız Dlss 4 Frame Gen Destekliyor Olabilir! Dostlar selam! Bundan bir hafta öncesine kadar R7 5800x Rtx 3090 sistemden Rtx 4080 R7 7800x3D sistemine geçtim. O kadar çok DLSS olayını araştırdım, o kadar çok sistemde nasıl bir hamle yapmam gerektiğini...
  9. firatness

RTX 3090 Satıp 4080 Super Almak?

Dostlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün Zotac marka 24 gb Rtx 3090 ı satıp (22 Bin) Yerine Msi Suprim X 16Gb Rtx 4080 super aldım (26 Bin) Sizce iyi bir hamle mi yaptım hocalarım?
Geri