Arama sonuçları: *

1. Danke

İkinci Elin Görünmeyen Yüzü: Kâr Peşindeki Maskeli Satıcılar

Merhaba herkese. Öncelikle birkaç haftadır ekran kartı arıyorum. İlanları favorilere ekleyip takip ediyorum. Kafamda belli bir fiyat belirledim ve onun üstüne çıkmamaya çalışıyorum; çünkü ederinin o olduğunu düşünüyorum. Fazla isterlerse anlaşamayıp geçiyorum. Son zamanlarda takip ettiğim ekran...
  2. Danke

Ekran kartı fiyatları

Arkadaşlar, bizim para algımız ne hale geldi? Sıfır RTX 4060 ekran kartı 14.000 TL, RTX 5060 ise 15.000 TL. İkinci ele hiç girmiyorum bile; fiyatlar tamamen uçmuş durumda. RTX 3080’e 15.000 TL diyorlar. Adam, 1-2 yıl kullandığı ekran kartını sadece 2.000 TL aşağısına, yani 12.000 TL’ye satıyor...
  3. Danke

Çözüldü✓ Dell Rtx 2070 super alınır mi?

İkinci el Dell RTX 2070 Super buldum, şirket bilgisayardan sökülmüş, bireysel olarak kullanmış, sonra kendi macununu vs. değiştirmiş, kaliteli bir macunla değiştirmiş fakat sıcaklık değerleri nasıl sizce? Sıcaklık 85, hot spot 104 derecede diyor. İkinci el önerebileceğiniz kart var ise öneriye...
  4. Danke

Çözüldü✓ Rx580 mi bozuk mu acaba?

Merhaba rx580 sim var furmark testinde hiç bir sorun yok 5 dk sorunsuz OCCT 5 dk sorunsuz ram testi sorunsuz psu testi sorunsuz, İşlemci testi sorunsuz fakat herhangi bir oyuna girince oyun 5 dk sonra çöküyor format atmayı denedim temiz kurulum yaptım ddu ile tekrardan yok hiç şekilde anlamadım...
Geri