Arama sonuçları: *

1. H

Rx6700xt "Beklenmedik sistem arızası"

Selamlar, Sapphire pulse Rx6700xt kullanıyorum. Kendime göre fan ve gpu ayarı yapıyorum ve hiç hata almadan kullanıyorum bilgisayarı fakat bilgisayarı kapatıp yatıyorum zaman sabah kalkınca, beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi bu hatayı...
  2. H

Undervolt sonrası sıcaklık neden düşmez?

Merhaba Sapphire Pulse RX 6700 XT karta sahibim önceden de konusunu açtım birçok arkadaş servise gönderin dedi gönderdim ve servis bakıma ihtiyaçı yok kartın dedi. Sıcaklık stok ayarlar ile Max 80'e çıktı ve fanlar %42 %48 arasıydı bu, sıcaklıklarda bir şey olmayacağını, normal olduğunu...
  3. H

Sapphire Rx6700xt Pulse Bakımı ne zaman yapılmalı?

Selamlar 1 yıldır kart bende, hazır sistem olarak almıştım, şimdi ise sıcaklıklar 78 79 derecelerde %55 fanda ve benimde aklıma takılan kartın 1 yıl daha garantisi var ve servise gönderip 2 3 hafta beklemek istemiyorum şahsen evimde yaparım fakat garanti olduğu için içini açmak istemedim, seneye...
  4. H

Sapphire Pulse Rx 6700XT Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhaba, ekran kartını alalı tam 1 yıl olacak bakımlarını daha yapmadım, 76- 80 dereceleri görüyor %100 kullanımda, fan eğrisi ayarı yaptım bende, fan en fazla %50 ile %55 olacak şekilde ayarladım, UV yaptım birazda sizce doğru olmuş mu ?
  5. H

Sapphire Pulse Rx6700xt sol fanından tıkırtı sesi geliyor

Selamlar 2 gün önce yaşandı bu durum fanından tıkırtı sesi geliyordu bende bilgisayarı kapatıp fanı biraz içeri doğru ittim düzeldi fakat şimdi tekrardan başladı sizce ne yapayım, garantisi hala var versem kaç günde gelir?
  6. H

Rx 6700xt undervolt konusunda yardım

Selamlar Sapphire Pulse RX 6700 XT kartıma UV uygulayacağım elimde birkaç ayar var bir yerden gördüğüm size bunların iyi mi kötümü veya zararlı olur mu gibi sorular soracağım. Görseller: Sizce bu ayarlar bilgisayara bir zarar verir mi? Güç limitini neden +15 yaptı ve VRAM ayarı neden 2150 de...
  7. H

Ekran kartı fanının ömrünün bittiği nasıl anlaşılır?

Selamlar ekran kartı fanının ömrünün bittiği nasıl anlaşılır ve değiştirebilir mi Sapphire pulse bir modele sahibim çift fanlı Max fan hızı 3850rpm benim kendi yaptığım fan ayarı ile tam yükte 2250rpm de çalışıyor bu da %65 fan hızı oluyor sanırım. Asıl sorum bu hızlar fanın ömrünü etkiler mi ...
  8. H

Ekran kartı yaz ayinda kaç derece olmalı ?

Selamlar yaz ayının gelmesiyle ekran kartının dereceler baya bir uçtu ve bir sorum olacaktı normalde fan ayarı ve undervolt yapıp kullanıyordum undervolt yapinca siyah ekran vermesi hosuma gitmiyordu o yüzden varsayılan ayarlara çevireceğim 80 derece görebilirim sanırım. Günde 4 5 saat bakıyorum...
  9. H

Sıcaklarin gelmesi ile ekran kartı sıcaklığı yükseldi

Selamlar sıcaklıkların baya yükselmesinden dolayı ekran kartım ve işlemcimde ısı yükselmesi oldu Adana'da yaşıyorum 40 45 bugün 50 dereceden bahsediyorlardı :D ve ekran kartım fan ayarı ve undervolt ile tam kullanımda 73 dereceleri görüyordu şuan ise %80 kullanımda bile 73 75 dereceleri görüyor...
  10. H

Ekran kartı derecesi fazla olursa bakım o kadar erken mi gelir ?

Selamlar ekran kartım çift fanlı rx 6700xt Sapphire pulse 2000rpm hızında tam yükte 72 73 dereceleri görüyor, soruma gelirsek bu derecelerde kullanmak ekran kartının macun bakımını erken mi getirir ?
  11. H

Sapphire pulse Rx 6700xt fan hızı kaç RPM olmalı?

Arkadaşlar selam oyunlarda sıcaklık istediğim gibi olmadığından bir hocamın tavsiyesi ile ayar verdim fanlar full yükte %67 kullanıyor yani 2250rpm de ekran kartının ise max RPM i 3300-3350 rpm böyle bir ayar verdim yani sizce fazla mı bu ayar fanın ömrü için ? Şuan mesela CS2 de %50 60...
Geri