Arama sonuçları: *

1. VeVx

Yardım Bu ekran kartlarından fiyatlarına göre hangisi alınır?

asus tuf 5060 ti 8 gb 19.5k asus tuf 5060 ti 16 gb 29k asus tuf 9060 xt 16 gb 24.8 fiyatlar bu şekilde sizce hangisini almalı?
  2. VeVx

Bu koşullar altında bu ekran kartı alınır mı? Değerlendiriniz.

arkadaşlar imzada gördüğünüz üzere full asus tuf ekosisteme sahibim ancak ekran kartım yok. 2k oyuncu deneyimi için düşük bir kart olabilir. Fırsat buldukça günde 1-2 saat oyun oynayan bir insanım. linkteki Asus tuf 5060 ti 16gb ekran kartını düşünüyorum. Hepsiburada premiumum var ve premium ile...
  3. VeVx

İşte aradığımız🔥🔥🔥 RTX 5060 yorumları! 5060 BURADA! 🔥🔥🔥

En beğendiğiniz 5060 yorumlarını veya sizin konu ile alakalı yorumlarınızı buyurun yazın 🔥🔥🔥 :) :peepokalp:
  4. VeVx

F/p rx 570 mi rx 580 mi 1050 ti mı gtx 970 mi

İkinci elde sence hangisi daha f/p
  5. VeVx

Yardım Ekran kartı zorlanınca kapanıyor. Ne yapmalı?

Ekran kartı yük altında kapanıyorsa bunun sebepleri nedir, neden olur ve nasıl düzeltilir?
  6. VeVx

Asus TUF 9070xt stok gelir mi?

Başlıkta belirttiğim gibi stoklar nasıl yenileniyor acaba gelir mi?
  7. VeVx

Öneri Bu aralar sınırlı bütçeyle 7800 XT alınır mı harcanan paraya değer mi?

7800 xt alınır mı? asus tuf 3070 ti ekran kartım vardı (hala daha kullanıyorum) performans kaybettiği için sattım (tabii ki alıcıya da söyledim) 10k ya sattım. Gene ikinci el asus tuf serisinden alacağım bütçeme göre maksimum alabileceğim 18 19 k lık bir kart. Bu skalada bana bir tek 7800 xt 7700...
  8. VeVx

Yardım Tuf 3070 Ti ekran kartı performans kaybı (Yardım!) :')

Selamlar arkadaşlar 3 ay önce ikinci el ekran kartı aldım. Kart Asus Tuf 3070 TI. Aldığım zamana göre 1 veya 2 aydır falan bir performans kaybı var. Performans nispeten emin oldum, şöyle ki 3070 ti ile güncel olarak aynı testi yapanlarla karşılaştırıyorum. Onlar aynı kalmış benimkisi düşük...
  9. VeVx

Öneri 5070 12 gb olması-_-

Bu konuda Jensen Huang'ı nasıl uyarabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. Yeter da bu vram cimriliği nedir!? Düşünceleriniz nedir? :') :'(
Geri