Arama sonuçları: *

1. muhammet ali cvlk

Amd kısayollar calısmıyor

amd yazılımında hıcbırkısayollar calısmıyor kartım 7700xt ve son surum yazılım kullanıyorum bu sorun bır suredır var ama hala cozum bulamadım kısayollarda aktıf
  2. muhammet ali cvlk

Rog strix vs Sapphire nitro+

Başlıktada görüldüğü gibi hangisi daha iyi test videolari cok bulamadim ama genel olarak Sapphire diyorlar soyle bir sorun var izlediğim videolarsa ise hep asus önde fiyatin önemsiz oldugu bir durumda bu arada tabii ki tr şartlarinda fp olmasida cok önemli bir sey
  3. muhammet ali cvlk

Bu isi degerleri normalmi

Asus dual rx 7700 xt kullanıyorum ekran kartima oc attim ve ekran kartim normalde 2200 kusur mhz ken ben yt uzerinden bir turk YouTuberin oc sini attim ve 2800 lere bile cikti mhz si ve ekran kartim 59 dereceye cikti normalde evet fazla degil 59 derece ama oc atmadan once ekran kartim yuk...
  4. muhammet ali cvlk

Amd afmf 2.1 nasil etkinlestirilir

Amd nin 9 bin serisi ile duyurdugu afmf 2.1 suan kullaniyormu kullaniliyorsa nasil acicam cunku suanda bende sadace 2 var 2.1 yok nasil acicam onu
  5. muhammet ali cvlk

Amd rx 7700 xt ile ilgili bir kac soru

Öncelikle selam pc hocasınim bir videosunu izliyorudum yakin zamanda ve videoda bu ekran kartina sahip olanların iki tane oyunu bedava alabilcegi soyleniyor o oyunlari nasıl alabilirim Not: bu ekran kartıni o videodan almadim onceden almistim
  6. muhammet ali cvlk

Rx 7700xt ekran kartı hakkinda bazı sorular

Oncelikle selam Rx 7700xt Amd 5 5600 lu bir sistemim var ama bazi insanlarin bana dedigine gore 7700xt de frs desteği yok dedi merak ettigim sey fsr desteği varmi ve bu sistem darboğaz yaparmi Teşekkür ederim
  7. muhammet ali cvlk

Sistemim darboğaz yaparmi?

Monitör 1080p İslemci ryzen5 5500 4.2gz Ekran karti 4060 Ram 16gb Ana kart hatırlamıyorum ama ramleri destekliyecek kadar iyi birde 512gb m2 ss yeterlimi sizce
Geri