Arama sonuçları: *

1. C

RX 6750XT alınır mı?

Rx 6750 xt alınır mi sizce ? Ya da başka önerileriniz var mı. Hikaye oyunu oynanıyorum full online, fps oyunları oynuyorum İşlemci:R5 5600
  2. C

Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
  3. C

İntel b580 Düşük fps sorunu

Yeni ekran kartı aldım ve ekran kartı ve işlemci kullanımı düşük ya da bana öyle geliyor ve rusta orta ayarın bir tık altında 70 fps alıyorum çok düşük değil mi?
  4. C

Yeni ekran kartını taktim ve masaüstüne gitmiyor

Merhaba intel b580 erkan kartını aldım ve az önce taktım ama nedense asus yazısı gelip gidiyor yardım edermisiniz
  5. C

Asus yazısı gelip gidiyor

Merhaba intel b580 erkan kartını aldım ve az önce taktım ama nedense asus yazısı gelip gidiyor yardım edermisiniz
  6. C

Rtx 4060 mı intel b580 mi

Yani kararsız kaldım herkes bir şey diyor sizce hangisini alayım işlemci ryzen 5 5600
  7. C

B580 nasıl alınır mı

11 k bütçem var intel b580 alınır mı ? Ryzen 5 5600 işlemcim
  8. C

İntel B580 e 500 w yeter mj

Beyler b580 almayı düşünüyorum ama 500w psu yetermi acaba?
  9. C

Önerdiğiniz ekran kartı var mı ?

Önerdiğiniz ekran kartı varmı bütçe 10 k
  10. C

Çözüldü✓ Oyundayken ekran kartı driveri çöküyor

merhaba son zamanlarda oyunlarda siyah ekran verip oyundan atıyor ve amd beklenmeyen bir sistem arıza meydana geldi diyor ve driver çöktü diyor alıyorum artık can sıkmaya başladı günde 10 15 kere aynı hatayı alıyorum sebebi nedir ? önceden konu açmıştım bazı kişiler dedi driverin 2 eski sürümü...
  11. C

Oyundayken amd beklenmeyen bir sistem arızası sorunu .

merhaba son zamanlarda rustayken oyun siyah ekran verip oyundan atıyor ve amd beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optizimizasyon ayarları geri yüklendi hatası alıyorum artık can sıkmaya başladı günde 5 6 kere aynı hatayı alıyorum sebebi nedir ? önceden konu açmıştım...
Geri