WHQL driver nedir
şuanda amd 20,11,2 kullanıyorum ama 20,11,3 geldi onu yüklemedim daha bu kulandıklarım beta mı tam gelişmiş değil mi whql tam gelişmiş bir sürüm mü eğer öyle ise WHQL indirip bi daha ki WHQL gelene kadar sürücü değiştirmicem
ekran kartımı ddu ile silip yükledim ama masaüstüdne sağ click bastığımda radeon ayarları gözükmüyor ne yapacağım bir daha silip yükledim aynı sorun hala var
arkadaşlar bu güncellemeyi beğenmedim bundan bi öncekini kurmak istiyorum çünkü ekranımda çok kesilmeler olmaya başladı diğerinde hiç böyle bi şey yaşamadım o yüzden bi önceki sürüme geçicem rica etsem link bırakırmısnız bi önceki driverin linkini bulamadım
vsync gibi falan özellik varsa kapatıyım hani 72 fsp görüyom e fazla monitor 72 hz eyw ama bi test yapıyorum ondan ne kadar yukarı çıkablioy ona bakıacm
gpu fanı masaüstünde çalışmıyor msi afterburnerden ayar yaptım 45 derece de 20 ile falan çalışsın dedim masaüstünde googlede falan gezerken hani dönsün fan istiyorum ama sadece fanlar oyuna girince dönüyor
böyle yaptım malum havalar sıcak ses benim için sorun değil zaten kulaklık var bir zararı var mı zararlı bişey yapmıyorumdur umalım
Her periyottaki değere zorla tikini açarsam ne olur nedir o tik
1602014013
@kandes22 @RevDeisDou @crazyreign @keremcnsz24
bu videoda ki gibi yapıcam ama herhangi bi sıkıntı çıkar mı birde kaldırdıktan sonra kurucağım driveri bulamadım yardım edermisiniz
1601982222
asus dual 5700 evo ekran kartım
asus rog strix 1080 ile takas edermisin dedi ben kartıma satışa koydum Asus dual 5700 evo satıcağımdan değil 4k lık kart alan olursa giderim 3k lık 2060 alıp birde güzel monitör alırım
neyse adam böyle bi teklif yaptı dolandırıcıda olabilir dolandırmayı geçin testleri yaparak alırım alırsam da...
psu da zaten bobin ağlaması var valoranta girince ekran kartı çok voltaj çekince task managerden baktığımda valoranta güç kullanımı çok yüksek diyor hem belki uv ile bu kullanım düşerse arada çıkarıdğı ses yok olur veya biraza olsa azalır diye ümit ediyorum hemde yanı sıra derecede düşürmüş...