Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

bilgisayarımın şu an satsam kaç tl eder

özellikler imzada yazıyor eksikleri alta yazdım 1641064100 kasa dark guardian işlemci soğutucu t6 ultra ssd cricual 240gb hdd 1tb 5200rpm
  2. Giray Kaya

amd nin yeni WHQL driveri mı çıktı ?

amd nin yeni WHQL driveri mı çıktı ? çünkü ben hala 2.9.1 kullanıyorum
  3. Giray Kaya

WHQL driver nedir beta olmayan sürümmüdür

WHQL driver nedir şuanda amd 20,11,2 kullanıyorum ama 20,11,3 geldi onu yüklemedim daha bu kulandıklarım beta mı tam gelişmiş değil mi whql tam gelişmiş bir sürüm mü eğer öyle ise WHQL indirip bi daha ki WHQL gelene kadar sürücü değiştirmicem
  4. Giray Kaya

amd radeon ayarları gözükmüyor

ekran kartımı ddu ile silip yükledim ama masaüstüdne sağ click bastığımda radeon ayarları gözükmüyor ne yapacağım bir daha silip yükledim aynı sorun hala var
  5. Giray Kaya

amd 20.10.1 güncellemesi

arkadaşlar bu güncellemeyi beğenmedim bundan bi öncekini kurmak istiyorum çünkü ekranımda çok kesilmeler olmaya başladı diğerinde hiç böyle bi şey yaşamadım o yüzden bi önceki sürüme geçicem rica etsem link bırakırmısnız bi önceki driverin linkini bulamadım
  6. Giray Kaya

gta 5 72 fps sorunu nasıl çözerim

vsync gibi falan özellik varsa kapatıyım hani 72 fsp görüyom e fazla monitor 72 hz eyw ama bi test yapıyorum ondan ne kadar yukarı çıkablioy ona bakıacm
  7. Giray Kaya

GPU kullanımı yüzde 60

işlemcim r5 3600 ekran kartım 5700 işlemci ghz 4.0 ekran kartım valo gibi oyunlarda böyle yoksa control oyununda gayet iyi
  8. Giray Kaya

ne kadar fps o kadar sıcaklık

ne kadar fps o kadar sıcaklık mı çünkü fortnitede ultrada oynarken sınırsız fps de 70 derede oynuyorum ama 144e sabitlediğimde 64 derece de oynuyorum
  9. Giray Kaya

gpu fanı masaüstünde çalışmıyor

gpu fanı masaüstünde çalışmıyor msi afterburnerden ayar yaptım 45 derece de 20 ile falan çalışsın dedim masaüstünde googlede falan gezerken hani dönsün fan istiyorum ama sadece fanlar oyuna girince dönüyor
  10. Giray Kaya

msi afterburner fan ayarım kötü mü ?

böyle yaptım malum havalar sıcak ses benim için sorun değil zaten kulaklık var bir zararı var mı zararlı bişey yapmıyorumdur umalım Her periyottaki değere zorla tikini açarsam ne olur nedir o tik 1602014013 @kandes22 @RevDeisDou @crazyreign @keremcnsz24
  11. Giray Kaya

DDU ile ekran kartı driverini temiz kurma

bu videoda ki gibi yapıcam ama herhangi bi sıkıntı çıkar mı birde kaldırdıktan sonra kurucağım driveri bulamadım yardım edermisiniz 1601982222 asus dual 5700 evo ekran kartım
  12. Giray Kaya

gpu derecesi hava şartlarına bağlı mı

gpu derecesi hava şartlarına bağlı mı çünkü sabah 50 derece boşta şuan 39
  13. Giray Kaya

amd güncelleme hakkında bilgi almak istiyorum ?

amd radeon ayarlarına güncelleme gelmiş güncelledim şimdi uygulamamı güncellenmiş oluyo gpu mu yada uygulama güncellenince gpu ya bi faydası var mı
  14. Giray Kaya

gpu fan ayarı yapıyorum ama hızlı dönmüyor

gpu fan ayarı yapıyorum ama hızlı dönmüyor msi afterburnerden yapıyorum yükseğe alıyorum ama uygula dediğimde sanki olmuyo yine 85 dereceye ulaştı
  15. Giray Kaya

gpu sıcaklığı 86 kulanımı 99

control oyununu oynuyodum 86 derecyi gördü gpu kullanımı 99 normal mi
  16. Giray Kaya

ekran kartıam takas sunuldu

asus rog strix 1080 ile takas edermisin dedi ben kartıma satışa koydum Asus dual 5700 evo satıcağımdan değil 4k lık kart alan olursa giderim 3k lık 2060 alıp birde güzel monitör alırım neyse adam böyle bi teklif yaptı dolandırıcıda olabilir dolandırmayı geçin testleri yaparak alırım alırsam da...
  17. Giray Kaya

amd global ayarı ayaralam kontrolü nedir

burdakini birini seçip onaylarsam bi zararı olurmu onaylamadan öcne uyarıyo diyorki bu sisteme zarar verebilir veya çökertebilir diyor
  18. Giray Kaya

GPU uv yapıcam bobin ağlaması :)

psu da zaten bobin ağlaması var valoranta girince ekran kartı çok voltaj çekince task managerden baktığımda valoranta güç kullanımı çok yüksek diyor hem belki uv ile bu kullanım düşerse arada çıkarıdğı ses yok olur veya biraza olsa azalır diye ümit ediyorum hemde yanı sıra derecede düşürmüş...
  19. Giray Kaya

gpu UV yapmak istiyorum ama sorunsuz yapmak istiyorum

gpu UV yapmak istiyorum ama sorunsuz yapmak istiyorum zaten amd kullanıyorum hiç uğraşmak istemiyorum
  20. Giray Kaya

gpu kaç derece %kaç dönmeye ayarlamalıyım

gpu kaç derece %kaç dönmeye ayarlamalıyım
Top Bottom