Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

2060 dan 3060 ti ya gecilirmi

dostlar suanda elimde 5 5600 2060 ekran kartı var yazın çalısarak 3060ti almayı planlıyorum yeni bir sistemde alabilir komple ama 2.plan olarak direksiyon seti planlıyorum o yuzden sadece ekran kartını degiştiricegim mantıklı bir şecim olurmu sizce 3060ti
  2. Eymenzz

Rtx 2060 satıp yerine ne kart alınır

Dostlar merhaba bende şuanda ryzen 5 5600 rtx 2060 ekran kartım var ekran kartımı geçen yaz aldım yani neredeyse 2 sene oluyor evet beni halen idare ediyor kaldırmadigi bir oyun yok ama 2026 böyle olmayacak büyük ihtimal bu kartı satıp ne alabilirim ikinci el olarak dan islemcim ilede güzel...
  3. Eymenzz

Nvidia surucu guncellemesi sonrası olusan rezillik

evet dostlar nvidia diye diye tuturuyordum bende fakat yaptıgım son guncelleme ile beni kendinden epey soguttu nvidia doom oynamak için suruculerimi guncelledim oyunlarda kasmalar donamalr siyah ekranlar degisik degisik sesler msi afterburner cokmesi bilgisayarıın yavaslaması sırf guncelledim...
  4. Eymenzz

Ekran kartı vidası kayboldu

Dostlar merhaba ekran kartinin vidası kayboldu çıkartırken yerine ne takabilirm
  5. Eymenzz

Galax rtx 2060 81 derece normalmi

Merhaba galax rtx 2060 ekran kartım oyunlarda 80 82 derece arasında ve yükte 1950 MHz ile çalışıyor normalmidir bu
  6. Eymenzz

Rtx 2060 yukte 1950mhz normalmi

merhaba galax rtx 2060 yukte 1950mhz çalısması normalmidir sıcaklık 80 82 arası bostada 1350 bu arada daha az olması gerekmezmi
  7. Eymenzz

Galax kartım 2060 mı 2060 supermi

merhaba bu yaz rtx 2060 galax benim kartımın tasarımı tamamne gorseldeki gibi ve tasarım baktıgımda sadece 2060 superde var düz galax 2060 baktıgımda bu tasarım yok baska bir tasarım var nasıl oluyor bu yoksa benmi yanlıs baktım
  8. Eymenzz

7000tl ekran kartı onerisi

merhaba rtx2060 satıp maksimum 7 bin tl hangi ekran kartını alabilirim işlemcim 5600
  9. Eymenzz

Rtx2060 dlss4 destekliyecekmi?

merhaba dlss4 çıktı 5000 serisi ile bazı kişiler 2060 dlss4 desteklemiyecek bazıları destekliyecek diyor hangisi dogru desteklerse nasıl bir performans artısı olur acaba
  10. Eymenzz

Boyle insanlara sinir oluyormusunuz?

merhaba sosyel medyada gezerken bir video gorudm arkadas normal sistemini paylaşmıs ekran kartı zotac 4060ti modeli sonra yorumda boş konusan biri zotac kart ne gibi bir mesaj yazmıs zotac neyini begenmedigini soyledim o kartlar 100 derecede yanıyordur yazmış ben asus kullanıyorum boş konuşmayın...
  11. Eymenzz

Aeronaut termal macun ekran kartında kullanılırmı

merhaba galax rtx2060 ekran kartımın macununu değiştiricem linkteki macundan var onu kullanabilirmiyim https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-aeronaut-1gr-ustun-performansli-spatulali-termal-macun-tg-a-001-rs-pm-HB000014KZZJ
  12. Eymenzz

RTX 2060 ekran kartı boştayken 80 dereceye çıkıyor

Merhaba bilgisayara durduk yere bir şey oldu ekran kartı bir anda boşta 80 dereceye çıkıyor ve bir anda iniyor bunu durmadan tekrarlıyor sorun PSU olabilir mi? Not macun ve ped değişimleri yeni yapıldı ekran kartı RTX2060.
  13. Eymenzz

Ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra geri nasıl yüklenir?

Merhaba uzun suredir ekran kartını güncelleme yapamıyorum NVIDIA programları çalışmıyor diyor oyunlarda sıkıntılar cıktı bende DDU ile ekran kartının sürücüsünü silecegim ama nasıl geri yukliyecegimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Ekran kartım RTX 2060. Windows 11 kullanıyorum.
  14. Eymenzz

Pc kapandıktan sonra ekran kartı bosta 70 derece goruyo

merhaba arkadaslar pc acıkken kapandı ve geri açtıgımda kasanın rgb renkleri git gel yapıyo en önemlisi ekran kartı boşta sıcaklık 70 cıkıyo fanlar hızlanıyo ve sonra geri sıcaklık dusuyor bunu tekrarlıyor bunu sebebi nedir lutfen yardım edin
  15. Eymenzz

Hdmi ile DisplayPort arasındaki fark nedir

merhaba uzun süredir düşünüyorum hdmi ile DisplayPort arasındaki fark nedir hangisi tercih edilmeli
  16. Eymenzz

Galax Xtreme tuner QR kod okutunca bağlantı kurulmuyor

Merhaba, Galax 2060 aldım telefondan Xtreme tuner ile kontrol ediliyor fakat kare kodu okutunca bağlantı hatası veriyor. Windows veya telefondan bir ayar mı yapmalıyım?
Geri