Arama sonuçları: *

1. E

RTX 2060 ekran kartı boştayken 80 dereceye çıkıyor

Merhaba bilgisayara durduk yere bir şey oldu ekran kartı bir anda boşta 80 dereceye çıkıyor ve bir anda iniyor bunu durmadan tekrarlıyor sorun PSU olabilir mi? Not macun ve ped değişimleri yeni yapıldı ekran kartı RTX2060.
  2. E

Ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra geri nasıl yüklenir?

Merhaba uzun suredir ekran kartını güncelleme yapamıyorum NVIDIA programları çalışmıyor diyor oyunlarda sıkıntılar cıktı bende DDU ile ekran kartının sürücüsünü silecegim ama nasıl geri yukliyecegimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Ekran kartım RTX 2060. Windows 11 kullanıyorum.
  3. E

Pc kapandıktan sonra ekran kartı bosta 70 derece goruyo

merhaba arkadaslar pc acıkken kapandı ve geri açtıgımda kasanın rgb renkleri git gel yapıyo en önemlisi ekran kartı boşta sıcaklık 70 cıkıyo fanlar hızlanıyo ve sonra geri sıcaklık dusuyor bunu tekrarlıyor bunu sebebi nedir lutfen yardım edin
  4. E

Hdmi ile DisplayPort arasındaki fark nedir

merhaba uzun süredir düşünüyorum hdmi ile DisplayPort arasındaki fark nedir hangisi tercih edilmeli
  5. E

Galax Xtreme tuner QR kod okutunca bağlantı kurulmuyor

Merhaba, Galax 2060 aldım telefondan Xtreme tuner ile kontrol ediliyor fakat kare kodu okutunca bağlantı hatası veriyor. Windows veya telefondan bir ayar mı yapmalıyım?
Top Bottom