Arama sonuçları: *

1. durgunke

r3 3100 ile uyumlu ekran kartı önerisi

amazon jp üzerinden r3 3100 ile uyumlu f/p ekran kartı önerir misiniz bu arada jp üzerindeki para birimini nasıl türk lirasına çevirebilirim
  2. durgunke

ryzen 3 3100 ile uyumlu ekran kartı önerisi istiyorum

yayın açabilceğim bir ekran kartı istiyorum nvidia olsun istiyorum bütçe 3500 lira
  3. durgunke

ZOTAC GeForce GTX 1650 OC GDDR6 alınır mı

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12005 r3 3100 işlemci ile darboğaz yapar mı alınır mı?
  4. durgunke

yayın için HD7850 yerine ekran kartı önerisi

hd7850 ekran kartım var r3 3100 işlemcim var valorant oynarken arada bir yayın açabileceğim f/p ikinci el veya sıfır ekran kartı önerilerinizi bekliyorum
  5. durgunke

HD7850 ekran kartı %100 kullanım

sapphire hd7850 2 gb 256 bit ekran kartım var twitchten 1080 yayın izlediğimde en düşük %80 en fazla %100 kullanıyor ekran kartı bu değerler normal mi arka planda hiçbir şey açık değil sadece yayın izlerken dikkatimi çekti
  6. durgunke

ikinci el ekran kartı alırken dikkat edilmesi gerekenler

arkadaşlar merhaba farklı bir şehirden gtx 1050 ekran kartı buldum ukraynadan alınmış ekran kartı faturası tüm aparatları kutusu mevcutmuş çok temiz sahibinden üzerinden satılıyor 2 gb 128 bit bir ekran kartı gpu-z fotoğrafı istedim müsait kasa var ise takıp ekran görüntüsü atabileceğini söyledi...
  7. durgunke

arızalı ekran kartı tamiri mümkün müdür

iyi akşamlar herkese ekran kartı bağlantıdaki arızalı ekran kartı tamir ettirilebilir mi
  8. durgunke

xeon 3440 işlemciye ekran kartı önerisi

xeon 3440 işlemciye darboğaz oluşturmayacak ekran kartı önerir misiniz bütçe 1000 tl ikinci el olabilir bir de dp port olursa çok daha iyi olur benim için teşekkürler
  9. durgunke

Xeon 3440 HD7870 uyumlu mu?

başlıktaki işlemci ve ekran kartı herhangi bir darboğaz oluşturur mu
  10. durgunke

xeon 3440 işlemciye ekran kartı önerisi

merhabalar hazırda gtx 750 ti kullanmaktayım fakat dp port olmadığı için satmak istiyorum xeon 3440 işlemcim var ikinci el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum
  11. durgunke

ekran kartım 0.5 ms destekliyor mu

ekran kartı linkteki ekran kartını kullanıyorum monitörümde 0.5 ms özelliği var aktif ettiğimde ghosting oluşuyor teknik servis ekran kartın desteklemiyor olabilir dedi bilgim olmadığından sormak istiyorum yardımcı olur musunuz
  12. durgunke

ekran kartı 0.5 ms desteklememesi

arkadaşlar yeni bir monitör aldım 165 hz normalde 2 ms fakat tepki hızı gösterimi ekstrem yaptığımda 0.5 ms aktif oluyor 0.5 ms aktif olunca monitörde ghosting meydana geliyor acer teknik servis ile görüştüğümde ekran kartınız 0.5 ms desteklemiyor olabilir başka bir ekran kartı ile deneyin dedi...
  13. durgunke

gtx 750 ti 144 hz için f/p hdmi kablo önerisi

herkese merhaba ddr3 sistemim olduğu için dp kablosu alamıyorum ekran kartında dp çıkışı yok belirttiğim ekran kartıyla monitörde 144 hz alabilmem için f/p hdmi kablosu önerir misiniz teşekkürler
  14. durgunke

kart çalışıyor görüntü gelmiyor

arkadaşlar bir hafta önce ikinci el garantili ekran kartı aldım aldığım kişi kanıtladı çalıştığına dair anakartım yoktu deneyememiştim bugün anakart aldım ekran kartını taktım çalışıyor fanı dönüyor fakat görüntü gelmiyor aldığımda biraz tozdu temizledim macunu değiştirdim fazla sıkmışsam...
  15. durgunke

radeon son sürüm güncelleme sorunu

radeon son sürümü kaç acaba en son dördüncü ay sürümünde kalmış güncellemeleri denetle dediğimde güncelleme yok diyor
  16. durgunke

ekran ölçeklendirdiğimde fps düşüyor

gpu ölçeklendirip oyunu sağ ve sol kısım siyah şekilde ortalanmış bir şekilde oynamak için amd radeon ayarlarından gpu ölçeklendirme açıp ortala dediğim zaman oyunda fps 10 oluyor gpu ölçeklendirme kapattığım zaman tekrar 300 400 fpslere çıkıyor ben oyunu ortalanmış ekranda oynamaya alıştım bu...
  17. durgunke

amd radeon gpu ölçeklendirme sorunu

gpu ölçeklendirip oyunu sağ ve sol kısım siyah şekilde ortalanmış bir şekilde oynamak için amd radeon ayarlarından gpu ölçeklendirme açıp ortala dediğim zaman oyunda fps 10 oluyor gpu ölçeklendirme kapattığım zaman tekrar 300 400 fpslere çıkıyor ben oyunu ortalanmış ekranda oynamaya alıştım bu...
  18. durgunke

radeon gpu ölçeklendirme sorunu

19. durgunke

fps drop sorunu

ryzen 5 2600 işlemci rx570 8 gb 256 bit ekran kartı 240 gb SSD 500w PSU b450m hdv r4.0 anakart oyun içinde 200-300 fps arası alıyorum fakat bir iki saniye fps 40-50 düşüyor format attım yine düzelmedi neden olabilir acaba
Top Bottom