Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Ekran kartı kırmızı yanıp sönüyor

Arkadaşlar işlemcimin macununu yeniledim ekran kartını sökmüştüm her ihtimale karşı fakat her şeyi taktım yaptım kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran kartımda bir türlü sorun düzeltemedim var mıdır bilgisi olan ? Fanları dönüyor ekran kartımın ama renkli değil.
  2. Merdo.

Nvidia Yumuşak hareket FPS

Arkadaşlar Nvidia 4000 serisi ve 5000 serisi kullanan kişiler için DLSS desteklemeyen oyunlarda Yumuşak hareketi aktif hale getirip daha yüksek FPS alabilirsiniz. AFMF Özelliği gibi kullanabiliyorsunuz. Ben test ettim PUBG oyununda FPS gayet iyi yükseltiyor :D
  3. Merdo.

GALAX RTX 5080 EXG Satın aldım

Arkadaşlar çok memnunum iyi ki almışım ben satın aldıktan sonra fiyatı 72K oldu. Görsel olarak merak edenlerimiz olmuştu onlar için atıyorum bunları ve diğer görüp almak isteyenler için. Bayıldım resmen RTX 5080 GALAX EXG BEYAZ :peepokalp::peepokalp::peepokalp:
  4. Merdo.

Rtx 5080 aldım iptal mi etsem ?

Arkadaşlar Rtx 5080 siparişi verdim sizce mantıklı mı yapmışım yoksa Rtx 5080 Süper 24Gb beklenmeli mi yoksa Rtx 5080 siparişini iptal etmeyip 16Gb ile yola devam edeyim mi ?
  5. Merdo.

Çözüldü✓ RTX 5080 Ekran kartı alınır mı ?

Selamlar, RTX 5080 satın almayı planlıyorum. Bu kartın tercih edilmesini gerektirecek başlıca sebepler nelerdir sizce? Özellikle saf işlem gücü açısından gerçekten ciddi bir sıçrama var mı? 4090 ve 4080'e kıyasla farkı hissedilir mi?
  6. Merdo.

RTX 5080 EXG vs RTX 5080 1-Click hangisi alınır?

RTX 5080 EXG vs RTX 5080 1-Click hangisi alınır? Arkadaşlar bu iki ekran kartının ne gibi farkları var, özellikleri nelerdir?
  7. Merdo.

Gainward phoneıx vs Galax hangisi alınır

Arkadaşlar Rtx 5080 almayı planlıyorum da alırsam hangi marka alayım başlıktakilerden ?
  8. Merdo.

Çözüldü✓ RTX 5080 Super ne zaman satışa çıkar ?

Arkadaşlar RTX 5080 Super ne zaman satışa çıkar tahmini ?
  9. Merdo.

Çözüldü✓ RTX 5070 Ti vs RTX 5080

Arkadaşlar yeni RTX 5070 Ti siparişi verdim. RTX 5080 ile aralarında farkları nelerdir?
  10. Merdo.

Çözüldü✓ RTX 5070Ti aldım mantıklı mı

Arkadaşlar 9070XT alıyodum tam fakat biraz bütçemi artırıp RTX 5070Ti aldım saf kas olarak ve DLSS4 +MFG+ Diğer bütün özellikleri için çok daha mantıklı geldi iyi mi yapmışım 5070Ti alarak ? Sonuçta GTA6 filan çıkacak RT desteği içinde nvidia tercih ettim diyebilirim her koşulda.
  11. Merdo.

Sapphire Pure 9070XT Psu’mla uyumlu mu ?

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-cratos-850w-80-gold-atx-3-0-pcie-5-0-full-moduler-atx-guc-kaynagi-rj-0r30b00007.html?ref=akakce&v=1.90.7 Psu’m bu hocalarım kabloları uyumlu olur mu başlıktaki alacağım ekran kartı için ?
  12. Merdo.

Çözüldü✓ RX 9070 VS RX 9070 XT

Arkadaşlar bu iki karttan birini almak istiyorum model olarak fotoğraf atıcam sizce hangisi daha hoş kasam ve her şeyim beyaz renk mousem ve mousepad klavyem bile. Asus olan düz model 9070 Beyaz olan 9070 XT İşlemcim 9800X3D 9070XT alsam hangi kartla kapışıyor nvidia tarafında ? 9070 alsam...
  13. Merdo.

Ekran kartı RX 9070 Almak istiyorum

Arkadaşlar 1080p Oyuncusuyum ve bu yüzden ekran kartı satın almak istiyorum taksitle araştırdığım kadarıyla ve youtube'den seyrettiğim kadarıyla RX 9070 Satın almaya karar verdim XT modeline fazladan %8 %13 Fazla FPS alabilmek için vermek istemiyorum zaten her ikisinde de FSR4 olacağı için, o...
  14. Merdo.

Çözüldü✓ FSR4 için 9060XT beklenir mi?

Arkadaşlar 7900XT Ekran kartım var fakat RX 9060XT ekran kartını bekleyip satışa çıktığında alsam üzer mi ?
  15. Merdo.

RX 7900XT Ekran kartı

Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne...
  16. Merdo.

RX 7900XT vs RTX 5060Ti

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Arkadaşıma ekran kartı bakıyoruz da bu iki tane kartın arasından hangisini sipariş verelim ? 1745084427 Ben RX 7900XT önerdim çok güçlü olduğu için sizlere de sormak istedik.
  17. Merdo.

GPU TUTUCU önerisi istiyorum

Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran kartıma GPU tutucu almayı düşünüyorum attığım linktekini sipariş verdim de kasam Zoko king acaba metre olarak yeterli mi bu tutucu. Ekran Kartı Destek Aparatı, Güçlendirilmiş Seri Amd Beyaz, Anti Gpu-Sag https://app.hb.biz/xeLC76bjGYMp
  18. Merdo.

RX 7900XT Gpu destek aparat önerici

Arkadaşlar gpu kartının aşağıya doğru çökmemesi için tutucu önerisi istiyorum fotoğrafta kasamın içi görünüyor modeli Zoko king ekran kartımı yeni sipariş verdim 3 fanlı ve ağır olduğu için sağlam tutucu önerisi istiyorum.
  19. Merdo.

7900XT psu nasıl bağlanır ?

Arkadaşlar fotoğraf ekinde gördüğünüz gibi 3 tane 8 pinli giriş var ben sadece 1 tane girişe taksam ne olur ...
  20. Merdo.

Çözüldü✓ RX 7900XT Marka önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQND6TWL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2EDDU8L7Q7TE7&psc=1 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQNDB95D/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2EDDU8L7Q7TE7&psc=1 Arkadaşlar bu ikisinden hangisini almalıyım ?
Geri