Arama sonuçları: *

1. P

Bu ekran kartı alınır mı?

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama fiyatı çok uygun geldi bende şüphelendim sizce alınmalı mı yoksa aldığımda sorun çıkartır mı sıkıntı yaşamamam için hangi testleri istemem lazım? https://shbd.io/s/CgkH5Eiw
  2. P

Amd wattman hatası neyapmalıyım

Oyun oynarken birsüre sonra oyundan atıp amd hata raporu aracı uyarısı veriyor dricerım güncel nasıl füzeltebilirim bu sorunu?
  3. P

Amd hata raporu aracı sorunu

Fortnite oynarken biranda siyah ekran olup oyundan atıyor normalde böyle bir şey olmıyordu ilkkez 3 gün önce falan yaptı biranda oyun farketmeksizin her oyundan atıyor driver ım güncel silip tekrardan kurdum genede değişmedi format atsam düzelirmi nasıl düzeltebilirim çözümü varmı?
  4. P

Rx 6600 düşük fps veriyor

Cs de youtube test videolarında 300 fps alırlarken ben 150 fps alıyorum furmark test sonucundada çok düşük fps alıyorum nedeni nedir sıcaklıklar nasıl neyapmam lazım?
  5. P

Rx 6600 furmark değerleri nasıl

2. El alıcam 5k ya kutusu var değerler nasıl fps ve sıcaklık değerledi iyi mi? alınır mı? içi açılmamış
  6. P

Furmark değerleri nasıl

2. El rx 6600 xt ekran kartı fiyatı 4.700 dendi kafede kullanılmış içi açılmamış kutu fatura yokmuş dükkanda test imkanı varmış mining yapılmamış bu fiyata çok garip geldi değerler nasıl alınır mı? ?
  7. P

Ekran kartı alırken hangi testler istenmeli ?

2. El rx 6600 xt ekran kartı alıcağım hangi testleri istemeliyim mining yapılmadığını nasıl anlıyabilirim?
  8. P

Rx 580 ekran kartı hata verirmi

rx 580 almayı düşünüyorum fakat bazı yerler bir süre kullandıktan sonra hata veriyor demişler doğrumu acaba cidden böyle bi sorunu varmı varsa olma ihtimali yüksekmi yada ayı fiyatta bu ferformanlarda başka hangi ekran kartı alınabilir.
  9. P

16 k oyuncu pc önerisi masaüstü monitörsüz

2. el oyuncu pc si toplamak istiyorum. Ekran kartı ve diğer parçalar ne olmalı sizce bu fiyata. Hazırda olur kendimde toplarım
  10. P

Rx 6600 almayı düşünüyorum acaba wattman hatası yaşarmıyım

rx 6600 e eşdeğer bir rtx ekran kartıda önerir misiniz? 3060 dan daha makul olmalı
Geri