Arama sonuçları: *

1. burakistaken

Gaming gecesini bekleyip 5070 ti mi, martı bekleyip super mi?

Açıklamaya göre hangisi daha mantıklı? 2026 da bu parçalara zam gelebilir. Ama super serisinin çıkması rekabeti artıracak. Fiyatlar da biraz inebilir. Ne düşünüyorsunuz?
  2. burakistaken

Siyah Ekran Yaşayan Arkadaşlar

Oyun ya da masaüstünde gezinmek farketmeksizin siyah ekran alan arkadaşlar. Görüntü giderken fanlar maksimum devirde çalışıyorsa, powera basılı tutup kapatmak dışında işlem yapamıyorsanız, driver kurunca direkt görüntü gidiyorsa, yazılım veya donanım olarak her şeyi deneyip (ddu ile silip...
  3. burakistaken

Çözüldü✓ Sapphire 6900xt ekran kartı fanları çalışmıyor

Herhangi bir sorunu yoktu çalışıyordu. Dün rgb ayarı yapmak için trixx uygulamasını indirdim. Az önce fark ettim fanlar çalışmıyor. Sebebi nedir ve ne yapmam gerekir
  4. burakistaken

İkinci el 6900 xt furmark sonuçları

İkinci elden aldığım sapphire nitro+ se 6900 xt modeli ekran kartına yaklaşık 40 dakikalık bir furmark testi yaptım. Test sonuçları sizle nasıl? 1743292830 Bir de bazen ara ara takılma donmalar yaşanıyor. Onun dışında performansı gayet iyi. Sizce neden kaynaklı? Driver sürümü ile mi? Son sürümü...
  5. burakistaken

9000 serisiekran kartlarındaki yapay zeka

Arkadaşlar nvidia 5000 serisindeki mfg teknolojisi ile yapay kare oluşturup fps artırdığımız sistem, amd de fidelity diye geçiyor. Lakin amd tarafında bu sistemin fps üzerine etkisini gösteren herhangi bir test videosu bulamadım. Kartı kullanan arkadaşlar ya da internette test videosuna denk...
  6. burakistaken

9070 xt ekran kartı kullanıcıları

Arkadaşlar merhaba. 9070 xt modelini teslim almış ve kullanma fırsatı bulan arkadaşlar; -Nvidia daki mfg gibi, amd nin kendi fg teknolojisiyle aldığınız fps değerleri nasıl? Saf güçle yapay zeka arasındaki performans farkı ne durumda? Test edenler test görüntülerini atabilirse çok sevinirim...
Geri