Arama sonuçları: *

1. Atacaq

1.8k ya rx570 alınır mı

arkadaşlar 2. el rx570 alınır mı
  2. Atacaq

Sistemim 2070 Beslermi

arkadaşlar sistem imzada
  3. Atacaq

Ekran Kartı Stokları Ne Zaman Yenilenir

arkadaşlar 2070 alıcam stoklar ne zaman yenilenir ve 2070 ort kaç tl olur?
  4. Atacaq

1070Ti Vs 2060, Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Arkadaşlar selam rx580 i satıp yeni ekran kartı almayı planlıyorum sizce rtx 2060 mı alayım yoksa 1070ti mı? yoksa daha birşeyler alınabilir mi bütçe:5000-5500
  5. Atacaq

4250 tl ye rx580 satılır mı?

arkadaşlar ekran kartımı satıp upgrade etmek istiyorum bir tane adam 4250 ye bırak alayım diyor ne diyeyim rog strix 580 8gb var
  6. Atacaq

Ekran Kartım Görseldeki Hatayı Veriyor

arkadaşlar güncelleme geldi yaptım radeon softwareyi açınca bu hatayı veriyor ne yapmalıyım
  7. Atacaq

RX 580 SATIP HANGİ EKRAN KARTINA GEÇİŞ YAPMALIYIM

Arkadaşlar selam rog strix rx580 var sizce satıp hangi ekran kartına geçmeliyim sistem imzada yazıyor
  8. Atacaq

Radeon Relive Oyun İçi Tekar Oynatımı Kaydet Nedir?

sorum yukarıda
  9. Atacaq

Rog Strix Rx580 Kaç Tl'ye Satmalıyım

arkadaşlar elimde bu kart var yeni ekran kartı almak istiyorum kaç tl ye satmalıyım https://rog.asus.com/tr/graphics-cards/graphics-cards/rog-strix/rog-strix-rx580-8g-gaming-model/
  10. Atacaq

radeon hata 206 hatası alıyorum

arkadaşlar ekran kartını güncelliycem hata 206 kodunu alıyorum neden
  11. Atacaq

rog strix rx580 de kill sahnelerini kaydediyor mu

arkadaşlar merhaba rx580 var rog strix modeli mesela cs de bir adamı vurdum o anı yakalıyormu yani kaydediyormu videoya bu özellik varsa nasıl aktif edebilirim
  12. Atacaq

radeon rx580'lere güncelleme desteği kesildimi

arkadaşlar merhaba bende rog strix rx50 var kaç haftadır güncelleme gelmiyor acaba desteği kestiler mi rx580 ekran kartına
  13. Atacaq

ekran kartım boşta 35-40 derece arası sizce nasıl

soru yukarıda
  14. Atacaq

rog strix rx580'in nvidia karşılığı nedir

sooru yukarıda
  15. Atacaq

Asus Rog StriX Rx580 8gb ekran kartı iyi mi

arkadaşlar selamun aleyküm hediye rx580 geldi rog serisinden sizce bu ekran kartı güzelmi oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-rx580-t8g-gaming-amd-radeon-rx580-8gb-oc-256bit-ddr5-pci-e-3-0-ekran-karti-pm-HB000009P9R5
  16. Atacaq

Ekran Kartım Sonuna Kadar Fanı Çalıştı Çok Ses Çıktı

Arkadaşlar merhaba arkadaşlarımla cs giriyordum bi anda siyah ekran verdi ekran kartından çok büyük ses çıktı fanlardan reset tuşuna bastım işlemedi kapatma tuşuna bastım işlemedi neden oldu sizce
  17. Atacaq

3 yıl sonra fiyatı kaç tl olur

Arkadaşlar merhaba 2 3 yıl sonra 2070 2080 in fiyatı kaç tl olur tahmini?
  18. Atacaq

RX 580 Strix Nasıldır

arkadaşlar bilgisayar topluyorum bu kartı almaya karar verdim sizce nasıl yoksa başka bişeey alınır mı? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx580-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
Geri