Arama sonuçları: *

1. B

Driver Güncelledikten Sonra Google'de Ekran 1 saniyeliğine Siyah Olup Geliyor

Eski Nvidia driveri kullanıyordum yenisine geçtim ve bu sorun oluşmaya başladı. 1 saniyeliğine siyah olup geri geliyor. Oyunlarda sorun yok fakat Google ve Zoom'da bu oluyor. Bugün bir driver daha gelmiş onu da yaptım değişen bir şey yok. Ne yapabilirim sorunun geçmesi için? Ekran Kartı Gigabyte...
  2. B

Çözüldü✓ Gigabyte Rtx 2060 super gaming oc oc/uv

@kandes22 hocam dün yapabilir miyiz diye sormuştum yarın olabilir demiştiniz müsaitseniz yapabiliriz şu anda
  3. B

Bu ikisinden hangisi driver? amd 5670 driver

baştakini indirmem lazım değil mi driver o? ekran kartını soranlar için ise amd 5670 ekran kartı 1604424321 @Barış Yalçın hocam bakar mısınız
  4. B

Ekran kartı ledi yanmıyor sebebi ne olabilir?

Ekran kartının üzerinde güç geliyorsa beyaz ışık yanıyor ya benimkinde ilk taktığımda yanmadı ekran kartını sonra bir ara yanıyordu şimdi yine yanmıyor ama sıkıntısız bir şekilde çalışıyor bir soru var mıdır?
  5. B

2060 super vs 5700xt bütün yönleri karşılaştırma

saf güç olarak değil bütün yönleri karşılaştırma olarak hangisini tercih ederdiniz
  6. B

400 fps üzerinde coil whine var ama 144fpsye sabitleyince yok

400 fps olunca oyunlarda coil whine oluyor ama 144e sabitleyince bir şey yok sebebi nedir bu fps yükselince coil whine olmasının?
  7. B

hangi kablo takılmalı

https://cdn.discordapp.com/attachments/760841039061057556/760844954247102484/20200930_154557.jpg ikisi de takılıyromuş birini takıp çalıştırdı çalıştı diyor sıkıtnı var mıdır arkadaşımın
  8. B

nvidia yeni driver gelmiş

yeni driverın katkıları nedir yapan var mı
  9. B

Çözüldü✓ Gigabyte rtx 2060s gaming oc ideal sıcaklık değerleri

Bu ekran kartinin ideal sicaklik degerleri nedir superposition benchmark stres testini yaptim maks 71 derece oldu valorantta genelde 58 60i gecmiyir pubg litede ise 65 derece oluyor normal midir
  10. B

Çözüldü✓ Msi 1660s gaming z vs gigabyte 2060super gaming oc darbogaz

Arkadasimda msinin 1660super gaming z modeli var bende de gigabytenin 2060super gaming oc modeli var valorantta onun ekran karti kullanimlari 30larda gezerken benim 40larda geziyor bunun tam tersi olmasi gerekmez mi oyun ayarlarini bilmiyorum onun ama sanirim ayni islemcilerimiz ikimizin de r5...
  11. B

bana bu ekran kartını bulabilir misiniz

bunu bulabilir misiniz
  12. B

msi rtx 2060s gaming x vs gigabyte rtx 2060s gaming oc

bu iki ekran kartından hangisi daha iyi performans ve soğutma olarak ve pahalı olan fiyatını hak ediyor mu
  13. B

ekran kartında pcb yapısı nedir

soru başlıktadır 1599760173 @keremcnsz24 bir bilgin var mi
  14. B

Çözüldü✓ Galax rtx 2060s gamer 1 click oc airhawk duo ile kac derece olur

Teknobiyotikten sistem almayi planliyorum da isinir mi diye korkuyorum birkac konu gördüm isiniyor diye de uv yapsam kasanin hava akisi da iyi kac derece olur ve normal midir
  15. B

galax rtx 2060super gamer (1 click oc) oyunda kaç derece görüyor

Bu ekran kartını kullananlar oyunda kaç derece görüyor soğutması yeterli oluyor mu video olarak da bulamadım da
  16. B

Çözüldü✓ Palit rtx 2060super dual nasıldır?

Başlıktaki ekran kartı nasıldır çok ısınır mı f/p mıdır tavsiye eder misiniz kullanan var mıdır ?
  17. B

Palit GeForce RTX2060 Super Dual için ortalama sıcaklık kaç olmalı

Bu ekran kartının oyun değerlerine baktım oyundayken maks 80 derece görüyordu bu normal bir derece olarak düşünüyorum doğru mu
  18. B

Msi 2060s ventus gp oc vs gigabyte 2060s gaming oc

Basliktaki iki ekran kartindan hangisi daha iyidir ?
  19. B

Çözüldü✓ gigabyte rtx 2060s windforce oc alınır mı

da sistem 3te özelleştirerek rtx 2060s yaptım ama ekran kartının ısınma problemi var diyorlar mesela msi 2060s ventus gp oc ye göre kaç derece daha fazla ısınır çünkü çok güzel bir fiyata geliyor 7650 TL'ye önerilerinizi bekliyorum
  20. B

Çözüldü✓ Galax rtx 2060s gamer 1 click oc vs msi 2060s ventus gp oc

bu konuyu daha önceden de açmıştım bu hafta içinde bilgisayar almayı planlıyorum babamın bir tandığı var bilgisayar öğretmeni ona at dedi bulduğun bilgisayarı attım ekran kartından emin misin teknobiyotik dışıbnda hiçbir yerde satılmıyor çiplerine felan bakıyoruz dedi hangi ekran kartı daha...
Top Bottom