Eski Nvidia driveri kullanıyordum yenisine geçtim ve bu sorun oluşmaya başladı. 1 saniyeliğine siyah olup geri geliyor. Oyunlarda sorun yok fakat Google ve Zoom'da bu oluyor. Bugün bir driver daha gelmiş onu da yaptım değişen bir şey yok. Ne yapabilirim sorunun geçmesi için? Ekran Kartı Gigabyte...
Ekran kartının üzerinde güç geliyorsa beyaz ışık yanıyor ya benimkinde ilk taktığımda yanmadı ekran kartını sonra bir ara yanıyordu şimdi yine yanmıyor ama sıkıntısız bir şekilde çalışıyor bir soru var mıdır?
https://cdn.discordapp.com/attachments/760841039061057556/760844954247102484/20200930_154557.jpg ikisi de takılıyromuş birini takıp çalıştırdı çalıştı diyor sıkıtnı var mıdır arkadaşımın
Bu ekran kartinin ideal sicaklik degerleri nedir superposition benchmark stres testini yaptim maks 71 derece oldu valorantta genelde 58 60i gecmiyir pubg litede ise 65 derece oluyor normal midir
Arkadasimda msinin 1660super gaming z modeli var bende de gigabytenin 2060super gaming oc modeli var valorantta onun ekran karti kullanimlari 30larda gezerken benim 40larda geziyor bunun tam tersi olmasi gerekmez mi oyun ayarlarini bilmiyorum onun ama sanirim ayni islemcilerimiz ikimizin de r5...
Teknobiyotikten sistem almayi planliyorum da isinir mi diye korkuyorum birkac konu gördüm isiniyor diye de uv yapsam kasanin hava akisi da iyi kac derece olur ve normal midir
da sistem 3te özelleştirerek rtx 2060s yaptım ama ekran kartının ısınma problemi var diyorlar mesela msi 2060s ventus gp oc ye göre kaç derece daha fazla ısınır çünkü çok güzel bir fiyata geliyor 7650 TL'ye önerilerinizi bekliyorum
bu konuyu daha önceden de açmıştım bu hafta içinde bilgisayar almayı planlıyorum babamın bir tandığı var bilgisayar öğretmeni ona at dedi bulduğun bilgisayarı attım ekran kartından emin misin teknobiyotik dışıbnda hiçbir yerde satılmıyor çiplerine felan bakıyoruz dedi hangi ekran kartı daha...