Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Arc A750 ucuza nerden alabilirim ?

arkadaşlar sıfır bir kart alacağım bunu düşünüyorum bütçeme uygun daha önceden rx5500xt almıştım hainler 2.el yollamış meğer en mantıklı seçenek bu forumda bir arkadaş tavsiye etmişti en ucuz nerden bulurum ya da kampanya olması için beklemelimiyim
  2. E

Aldığım ekran kartı ikinci el mi

Hepsiburada Trgaming mağazadan rx5500xt8gb aldım çok şüpheliyim kutuyu açtığım an iade etmiyorlar soru cevap kısmından sordum ürünü ilk siz açacaksınız dedi ürün sıfır dediler Ama etrafındaki koruyucu jelatinin iç kısmında yabancı cisim var , köşeler darbeli şüphelendim video çekip acacam...
  3. E

Çözüldü✓ Sıfır 8gb Ekran kartı tavsiyesi

Sıfır olmak zorunda hangi modeli alsam karar veremiyorum piyasada 2.el satılanlar olabilir diye güvenmiyorum hangi modelin üretimi devam ediyor satışı güvenli bilen var mı ?
  4. E

Çözüldü✓ Hangi amd ekran kartı alınmalı ?

Sıfır olmak şartıyla piyasa en ucuz bulduklarım sizce hangisi iyidir fiyat performans açısından maksat en pahalı olması değil f/p olması rx 580 i bile önerebilirsiniz rx 580 (xfx 8gb) 4500 rx 5550xt (asus 8gb) 6500 rx 5600xt (xfx) 7000 RX 6600 (saphire) 8000
  5. E

Değişik Markalı Rx 580 8gb Modelleri Alınır Mı ?

İyi günler Piyasada 3 ila 4 bin arasında bulabileceğiniz değişik markalı modeller var rx 580 e ait acaba güvenilir olan varmıdır ? msi, saphire gibi markalara para vermektense bunlar günü kurtarır mı ? örn değişik markalar : axle, biostar, turbox, izoly, afox, vb...
  6. E

Sapphire Nitro+ RX 470 4 GB Mining Edition (TERMAL PAD ÖNERİSİ)

Sapphire Nitro+ RX 470 4 GB Mining Edition: Termal padlerini değiştirmem lazım boyutlarını bilmiyorum o yüzden sormam gerekti ayrıca ucuzundan termal pad önerebilecek varsa sevinirim kartın kendisi kadar fiyatı olan termal padler de var piyasda çünkü
Top Bottom