Arama sonuçları: *

1. C

AMD özel çözünürlük oluştururken tüm hataları temizle uyarısı

Arkadaşlar 2K monitörüm var ve özel çözünürlük olarak 1440x1080 çözünürlük oluşturmaya çalıştığımda g piksel saati denen yerde ünlem olduğu için oluşturamıyorum. Sebebini biliyor musunuz?
  2. C

Ekran kartı sıcaklığı çözünürlük değiştirince düşüyor

Arkadaşlar iyi günler bir sorun yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. CS yi veya herhangi bir oyunu 2K da oynarken GPU sıcaklığı sabit 58 derecede başlıyor ancak çözünürlük düşürünce GPU sıcaklığı direkt 49 50 lere düşüyor. Daha önceden 2K ayarlarda 50 derecelerdeydi ancak şimdi direkt 58...
  3. C

Ekran Kartı fan hızı kaç RPM olmalı

Arkadaşlar iyi günler bugün rdr 2 oynarken ekran kartının fan sesi dışarıya çok geliyordu. Ama GPU fan hızı 1800-2000 RPM de dönüyordu. Ekran kartı sıcaklığıysa sabit 60 derecede çalışıyor. Sıcaklık değeri rdr 2 de normal geldi ancak RPM mi fazla ? Kasadan gelen fan sesi normal mi? Normalde...
  4. C

Ekran kartı fan hızı 0 RPM e düşüyor

Arkadaşlar iyi günler RX 7800XT ekran kartı sıcaklığı 49 dereceye gelene kadar fan hızı 0 RPM ancak tam 50 olacağı anda 50 olmadan fan hızı 800-900 RPM oluyor ve GPU sıcaklığı geri 45'e düşünce RPM de tekrardan 0'a düşüyor ve bu şekilde döngü halinde devam ediyor. Bu bir sorun teşkil eder mi...
  5. C

Ekran kartı sıcaklığı dalgalanma sorunu

Arkadaşlar iyi günler gpu sıcaklığı görseldeki gibi boşta veya oyunda fark etmeksizin 44 ile 49 derece aralığında sürekli bu şekilde devam ediyor. Bu bir sorun teşkil eder mi başka bunu yaşayan var mı? Birde amd son sürümüne güncellemiştim ondan kaynaklı olabilir mi?
  6. C

RX 7800 XT için en stabil AMD driverı hangisi?

Arkadaşlar iyi günler. RX 7800 XT ekran kartım var ancak ne zaman bir sürücü güncellemesi gelse ve yapsam bir önceki sürümle arasında CPU sıcaklığı farkı oluyor. 3-5 dereceye kadar fark ediyor örneğin a sürümündeyken 50-51 dereceyse b sürümüne geçince 58-59 oluyor. En stabil çalışan AMD sürücüsü...
  7. C

Asus dual rx 7800 xt için ekran kartı tutucu gerekli mi?

Arkadaşlar asus dual rx7800xt ekran kartım var alalı 3-5 ay oldu olmadı. Ekran kartı tutucusu gerekli mi bi yamulma eğilme olur mu? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  8. C

RX 7800XT ekran kartı kullanımı %100 oluyor

Arkadaşlar YouTube'dan ya da kickten video yayın izlerken direkt 100 de 100 kullanılıyor sabit ancak YouTube veya Kick dışında tarayıcıda gezinirken kullanım 1'e 0'a düşüyor bu normal midir? Sıcaklık dereceleri tarayıcıda 45-46 derece oyunlarda da 50-60 derece aralığında. Sistemim: AMD RX 7800...
Geri