Arama sonuçları: *

1. Useless

Benim ekran kartının modeli yok herhalde?

msi afterburnerdan ve cpu-z'den de baktım dümdüz bu şekilde yazıyor. internette msi, gigabyte asus falan yazıyor ama bende hiçbi şey yazmıyor şimdi benim ekran kartı modelsiz mi
  2. Useless

Lim temperature ne demek?

böyle bir şey yazıyor msi afterburnerdan bakıyorum da, internetten araştırdığımda sıcaklık limitine ulaştığını söylüyor. fakat bir pc tamircisine sorduğumda senin ekran kartı modelin 85 dereceye kadar normal karşılanabilir diyor. şimdi ne yapmam lazım kasayı alalı 1.5 yıl oldu termal macun 1.5...
  3. Useless

Bu değerler normal mi

ekran kartı 3060ti işlemci i5 13400f
  4. Useless

Yardım Ekran kartı yerine işlemciye bağlı yardım???

arkadaşımın ekranı (laptop) işlemciye bağlı hiç anlamadım ekran kartına bağlı olduğu gözükmüyor 1050 ekran kartı var ama gördüğünüz gibi işlemciye bağlı duruyor yenileme hızını artıramıyor sabit 60 hzde kalıyor oyunlarda fps düşüyor bunu nasıl çözebiliriz
  5. Useless

Değerlerim stabil mi arkadaşlar

oyun BFV ve değerler ortalama olarak bu şekilde herhangi bi bakıma vs gerek var mıdır sistem:
  6. Useless

Yardım Ekran kartım nvidia rtx ama oyunlarda amd ayarı

bilmediğimden soruyorum benim ekran kartım rtx 3060ti ama oyunlarda böyle amd fsr ayarı falan görüyorum bu ne oluyor ekran kartıyla ilgili değil mi
  7. Useless

Ekran kartı sıcaklığı

boştayken ekran kartım 49 derece falan gözüküyor yük altında 78 80 arası gidip geliyor 80 üstü görmedim hiç, ai suite 3 programı ile ekran kartının fanını test ediyorum baya bi döndürüyor sonrasında sıcaklığı 33 dereceye falan düşüyor boştayken. sorum şu, boştayken 49 derece olması normal...
  8. Useless

Bu değerler ne anlama geliyor

ai suite3 uygulamasında bi şeyler karıştırıyodum önce normal fanları kontrol ettirdim değerler iyi çıktı ekran kartı fanını kontrol ettirdim böyle kırmızı yananlar oldu bunlar ne anlama geliyor
  9. Useless

agalar lütfen cevaplayın EKRAN KARTI

benim sistemim bu şekilde battlefield v oynuyorum ekran kartı 80 derece oluyor youtube'da baktığımda onların ekran kartı max 60 derece falan oluyor değerleri neden benimki bu kadar yüksek işlemci de %70 falan kullanıyor bazı oyunlarda %90-95 arası kullanıyor?
  10. Useless

Değerlerim normal mi?

oyunlarda işlemci %100 çalışıyor ve ekran kartımın sıcaklığı sabit 80 81 arası kalıyor daha üzerine çıkmadı ama inmiyor da. havaların sıcak olmasından kaynaklı olabilir sizce normal mi? ve bu şekilde oynamamın sakıncası var mı sormak istedim şimdiden teşekkürler
Geri