Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Oyunlarda GPU kullanımı anlık düşüyor

Selamlar dostlar. Garip bir sorunum var. Öncelikle sistem bileşenlerim, R5 4600H ve 1650 ti. Normalde hiçbir oyunu drop yemeden oynayabilirken, RDR 2 yi bilgisayarıma yüklediğimde bir anda RDR 2 de dahil olmak üzere tüm oyunlarda anlık drop yiyorum. Ve bu drop her 3 5 saniyede bir oluyor. Ciddi...
  2. The Magma Boss

5500XT vs 1650 Super

Hangisi daha mantıklı? Performansları neredeyse eşit. 1650S 3-5 fps daha önde. Fiyat farkı olarak 5500xt daha makul duruyor. @intel pentium @crazyreign
  3. The Magma Boss

NVİDİA Yeni Güncelleme Sonrası Oyunlar Donmaya Başladı

Merhabalar. Dün Nvidia'nın yayınladığı güncellemeyi indirdim. İndirdikten sonra hiçbir oyunu neredeyse oynayamamaya başladım. GTA V'i öncesinde 60fps sabit oynarken şu an yükleme ekranında bile kasmalar, donmalar mevcut. Oyunları pencereli mod ayarına getirince düzeliyor ancak. Bu konu hakkında...
  4. The Magma Boss

Harici Gpu Yerine Dahili Gpu Kullanımı

Oyunlarda kendi ekran kartımı değil, işlemcinin grafik birimini kullanıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Yüksek veya düşük grafikli oyunlarda her zaman harici ekran kartımın kullanılmasını istiyorum.
  5. The Magma Boss

1650 Mobil Üzer mi?

Selamlar dostlar. Alacak olduğum laptopta 1650 + i5 9300h bulunuyor. Açıkçası kullanma amacım şöyle, -Lol oynamak. -Hikaye oyunları oynamak. -Uzun süreli kullanım (Ortalama 6 yıl). -Sürekli olarak dizi film izlemek. -Yazılım eğitimi almak. Merak ettiğim şey ise bu laptop beni uzun kullanımda...
  6. The Magma Boss

RX-580 4GB mı yoksa GTX-1650 Super mi?

R5 1600 12 nm işlemcili bir sisteme hangisi daha mantıklı gider? Kartların fiyatları neredeyse aynı sayılır fakat rx590 200 TL daha ucuz. Hangisini tercih edersiniz ve neden? Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom