Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Asrock RX 9070 XT Steel Legend Alinir mı?

[H3 id='Asrock+RX+9070+XT+Steel+Legend']Asrock RX 9070 XT Steel Legend [/H3] Tipi çok hoşuma gitti. Klas duruyor baya. Sizce 4070 super den geçmeye değer mi? Gerçi 650w psu var yetmez herhalde onu da değiştirmek lazım. Baya masraf olabilir.
  2. Vemoxis

4070 Super driver problemi

16 Nisan'da çıkan 576. ile başlayan driver bende feci FPS drop yaşattı. Bu durumu yaşayan var mı?
  3. Vemoxis

Ikinci monitorun dahili GPU ile calismasini saglamak mumkun mu?

Genelde ana ekranimdan oyun oynarken yan ekrandan spotify veya youtube acik oluyor. Bir seyler izleyip dinliyorum. Bu yan ekrandan bir seyler izlemek ekran kartini vesaire gereksiz yere mesgul ediyor diye dusunuyorum. Oyundan alacagim FPS miktarini da etkiliyor olabilir diye dusunuyorum. Eger...
  4. Vemoxis

5000 serisi alanlar dikkat!!

5000 serisi kartınızı GPU-Z de açıp ROP değerine bakın. Eğer 176 altındaysa değişim isteyin çünkü hatalı ürün gönderilmiş. Son driveri da yüklemeyin siyah ekran hatası veriyor. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: komedi firma. Kaynak 1740224693 ROP değeri 176 altındaysa %5-8 arası daha az performans...
  5. Vemoxis

Max 10K 2K 27inc monitör önerisi

Var mıdır tavsiyeniz? Dahili hoparlör olursa iyi olur.
  6. Vemoxis

RTX 4070 SUPER için 2K mı 4K mı?

Gigabyte RTX 4070 SUPER Windforce OC için 2K mı 4K mı tercih edilmeli? 1080p var bende ama yeterli gelmez diye düşünüyorum.
  7. Vemoxis

RTX 4070 SUPER kaç yıl daha götürür?

Güzel bir fırsat bulursam bu ay içerisinde ama olmazsa Ocak ayında 4070 super bir sistem alacağım. Aklıma takılan şey ise 12GB VRAM yeterli gelecek mi ve 5000 serisi çıktığında 4070 SUPER ne kadar süre daha yeterli gelecek? Hemen eskiyecek mi? Bu konularda fikri bilgisi olan var mı? Ne kadar...
Geri